Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
110 Cap Persia Online Season II | 110 EU/CH
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- 110 cap database database paylaşımları
teşekkürler ellerine sağlık hocam <3Tanıtım afişi ve süresiz indirme linkleri eklendi
teşekkürler
Database - Oyun Adı: Persia Online Season II | 110 EU/CH | LongTerm | Open Market | No Pay & No İngame | Free Premium Plus | 300$ FTW Reward
* Database İçeriği: Shard, Log, Account, AutoEvent,AMO_DB * Database Cap Seçeneği: 110 CAP * Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Alternatif İndirme Linkleri Database İçeriği: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Client :*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
* SQL Version: SQL 2019 ve üzeri Paylaşım içerisinde oyun tanıtımı mevcut mu? Evet
Merhabalar, oyun ile ilgili tüm bilgiler resimlerde mevcuttur.
Maxiguard olmadığı için clean files ile denedim sorun yok çalışıyor,
/// yeni arkadaşlarımız item kullanınca disconnect yiyorum demeyin nedeni Maxiguard ile çalıştırmadığınız için.
Password: hellroad7
VirusTotal: VirusTotal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks bro
Database - Oyun Adı: Persia Online Season II | 110 EU/CH | LongTerm | Open Market | No Pay & No İngame | Free Premium Plus | 300$ FTW Reward
* Database İçeriği: Shard, Log, Account, AutoEvent,AMO_DB * Database Cap Seçeneği: 110 CAP * Download: *** Hidden text: cannot be quoted. *** Alternatif İndirme Linkleri Database İçeriği: *** Hidden text: cannot be quoted. ***
Client :*** Hidden text: cannot be quoted. ***
* SQL Version: SQL 2019 ve üzeri Paylaşım içerisinde oyun tanıtımı mevcut mu? Evet
/// yeni arkadaşlarımız item kullanınca disconnect yiyorum demeyin nedeni Maxiguard ile çalıştırmadığınız için.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkürler hocam
* Database İçeriği: Shard, Log, Account, AutoEvent,AMO_DB * Database Cap Seçeneği: 110 CAP * Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Alternatif İndirme Linkleri Database İçeriği: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Client :*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks for sharing
Database - Game Name: Persia Online Season II | 110 EU/CH | LongTerm | Open Market | No Pay & No Ingame | Free Premium Plus | $300 FTW Reward
* Database Content: Shard, Log, Account, AutoEvent,AMO_DB * Database Cap Option: 110 CAP * Download: *** Hidden text: cannot be quoted. *** Alternative Download Links Database Content: *** Hidden text: cannot be quoted. ***
Client :*** Hidden text: cannot be quoted. ***
* SQL Version: SQL 2019 and above Is there a game promotion in the post? Yes
Hello, all information about the game is available in the pictures.
Since there is no Maxiguard, I tried it with clean files and it works fine.
/// Our new friends, don't say that you get disconnected when you use an item, it's because you didn't run it with Maxiguard.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)