Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
110 Cap Persia Online Season II | 110 EU/CH
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- 110 cap database database paylaşımları
Paylaşım için Teşekkürler Çağatay ellerine sağlık.
Database - Oyun Adı: Persia Online Season II | 110 EU/CH | LongTerm | Open Market | No Pay & No İngame | Free Premium Plus | 300$ FTW Reward
* Database İçeriği: Shard, Log, Account, AutoEvent,AMO_DB * Database Cap Seçeneği: 110 CAP * Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Alternatif İndirme Linkleri Database İçeriği: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Client :*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
* SQL Version: SQL 2019 ve üzeri Paylaşım içerisinde oyun tanıtımı mevcut mu? Evet
Merhabalar, oyun ile ilgili tüm bilgiler resimlerde mevcuttur.
Maxiguard olmadığı için clean files ile denedim sorun yok çalışıyor,
/// yeni arkadaşlarımız item kullanınca disconnect yiyorum demeyin nedeni Maxiguard ile çalıştırmadığınız için.
Password: hellroad7
VirusTotal: VirusTotal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
teşekkürler
Database - Oyun Adı: Persia Online Season II | 110 EU/CH | LongTerm | Open Market | No Pay & No İngame | Free Premium Plus | 300$ FTW Reward
* Database İçeriği: Shard, Log, Account, AutoEvent,AMO_DB * Database Cap Seçeneği: 110 CAP * Download: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Alternatif İndirme Linkleri Database İçeriği: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
* SQL Version: SQL 2019 ve üzeri Paylaşım içerisinde oyun tanıtımı mevcut mu? Evet
/// yeni arkadaşlarımız item kullanınca disconnect yiyorum demeyin nedeni Maxiguard ile çalıştırmadığınız için.
Password: hellroad7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler
Database - Oyun Adı: Persia Online Sezon II | 110 EU/CH | Uzun Vadeli | Açık Pazar | Ödeme Yok ve Oyun İçi Yok | Ücretsiz Premium Plus | 300$ FTW Ödülü
* Database İçeriği: Parça, Günlük, Hesap, Otomatik Olay, AMO_DB * Database Cap Seçeneği: 110 KAP * İndirmek: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *** Alternatif İndirme Linkleri Database İçeriği: *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
* SQL Sürümü: SQL 2019 ve üzeri Paylaşım içerisinde oyun tanıtımı mevcut mu? Evet
Şifre: hellroad7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar