4096 byte paket limiti, pet envanterini nereden açtığınla zerre alakalı değil paket nereye giderse gitsin risk birebir aynı.
Eğer bu limit, pet envanterinin 2. sayfasını sadece prosedürden ya da şu “mucize” yöntemden açınca güvenli olsaydı, o sivri zekâlı kafalar çoktan 2 sayfa değil 10 sayfa açmanın yolunu bulmuş olurdu.
Yapamamalarının sebebi düşünmemeleri değil, oyunun yapısının buna izin vermemesi , guard yöneticileri o kadar eklentiyi filterlarına ekliyorken bunu unuttuklarınımı zannediyorsun.
Yapının kaldırmadığını, uzun vadede sistemi bozduğunu biliyorlar.
9 blue + reduce kombinasyonu tek başına 80 byte yiyor, itemin kendi verisini de kaba taslak 100 byte saysan, sadece 41 itemle GS’yi indirecek paket boyutuna çıkıyorsun.
Yani sorunun kökü aynı limit deliniyor, sistem çöküyor.
Benim bildiğim kadarıyla tek bir item ortalama 100 byte civarı buna ek olarak edge-caseler ekstra veriler var.
Bu yüzden, kendi oyunlarımda bile 28 slot limitiyle devam ediyorum bu kadar detaya hakim, riskini bilen biri olarak page 2’yi bilerek açmıyorken, hiç teknik altyapısı olmadan cahil özgüveniyle bu limitlerle oynayanlara gerçekten hayranım.
Ama bu hayranlık, saygı duyduğum anlamına gelmiyor.
Parser hataları logları doldurup runtimeda GS ekranı kıpkırmızı kesildiğinde, ne demek istediğimi anlarsın.
Bu cevabımla konunu çözüldü olarak güncelliyorum.