vSRO Çözüldü phoenix dress

desperado

.
Aktiflik: 2%
100 mesaj Muhafız
Thread owner
arkadaşlar bu dressi eklemek isriyorum elinde olan varsa yardımcı olabilirmi
12.jpg

Mobildeyim elimden gelenler bunlar aradığın bu sanırım.

Oyla 0
Mobildeyim elimden gelenler bunlar aradığın bu sanırım.
Buradan almak ile txt arasındaki fark nedir ki ?
Aradaki param değerlerini kontrol edip + kendine göre düzenleyeceksin.

Oyla 0
Thread owner
elinize saglık hocam sayenizde hallettım fakat bir sorun var dressi giydiğim zaman attachmentleri takmıyor böyle bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim.
Ok işaretiyle gösterdiğim yer attachmentlerden herhangi birisini giymek istediğim zaman veriyor.
32.png

Farklı dress giyiyorum onlarda sorun yok drekt giyebiliyor neden neden bu dressi taktığım zaman beyaz icon gelip orası kapanıyor anlayamadım..

Aşağıdaki dress gibi açık olması lazım bu sorunu nasıl çözebilirim sayın yetkılı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm..
35.png

Oyla 0
elinize saglık hocam sayenizde hallettım fakat bir sorun var dressi giydiğim zaman attachmentleri takmıyor böyle bir hata veriyor bunu nasıl çözebilirim.
Ok işaretiyle gösterdiğim yer attachmentlerden herhangi birisini giymek istediğim zaman veriyor.
32.png

Farklı dress giyiyorum onlarda sorun yok drekt giyebiliyor neden neden bu dressi taktığım zaman beyaz icon gelip orası kapanıyor anlayamadım..

Aşağıdaki dress gibi açık olması lazım bu sorunu nasıl çözebilirim sayın yetkılı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederimm..
35.png
Çok basit attach giyebildigin bi avatarin item common satirlarini incele ve farklı olan yeri düzelt hazir cevabini beklemektense öğrenmen için bu yöntem daha iyi

Oyla 0
Oyundaki kanatlı dresslerin hiç birinde attachment takılmıyor görünümü bozduğu için. Bence ekleme.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt