Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Pure panel hakkında
- Konuyu Başlatan ExeLanqeR
- Başlangıç tarihi
Ü
Üye silindi 3096
aldığın domain sitesine ip kısmına ekliyerek ekliyebilirsinPure panel kurulumunu yaptım domain nasıl ekleyebilirim veya hosting sunucuda calıstırabiliyormuyum yardımcı olabilirseniz sevinirim
alan adı kısmında ip yeri vardır dnszone gibi oraya ip olarak girdiğin panel ip gir açılır
misal 188.97.456.84 salladım misal panele böyle ip ile giriş yapabiliyorsan alan adı kısmından ip gir girersin
alan adını nerden aldın ? ona göre resimli anlatım bulalım
Oyla
0
Hostingerdrn aldım ustadaldığın domain sitesine ip kısmına ekliyerek ekliyebilirsin
alan adı kısmında ip yeri vardır dnszone gibi oraya ip olarak girdiğin panel ip gir açılır
misal 188.97.456.84 salladım misal panele böyle ip ile giriş yapabiliyorsan alan adı kısmından ip gir girersin
alan adını nerden aldın ? ona göre resimli anlatım bulalım
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
Adım 1 — A kaydını değiştirmekHostingerdrn aldım ustad
Eğer DNS alanınızı mevcut tescil firmanızda tutmak istiyorsanız, alan adınızın A kaydını değiştirmeniz gerekir. A kaydı, alan adını uygun IP adresiyle eşler ve sunucuyu adından bulmak için kullanılır; böylece web sitenizi her açtığınızda IP adresini girmeniz gerekmez.
Hostinger hesabınızın IP adresi, nameserver adreslerinizle aynı Detaylar bölümünde bulunabilir:
Çoğu durumda alan adınız için iki tane A kaydı oluşturmanız gerekir: bir alan adınız ve bir de www alt alan adınız için. Örneğin, ornek.com domain’ine sahipseniz ve bunu 31.220.16.93 IP adresine yönlendirmek istiyorsanız, aşağıdaki A kayıtlarını oluşturmanız gerekir.
| Ad | TTL | Tip | Adres |
|---|---|---|---|
| ornek.com | 14400 | A | 31.220.16.93 |
| www.ornek.com | 14400 | A | 31.220.16.93 |
| Ad | TTL | Tip | Adres |
|---|---|---|---|
| ornek.com | 14400 | A | 31.220.16.93 |
| www.ornek.com | 14400 | CNAME | ornek.com |
- Ad – Yönlendirmek istediğiniz alan adı veya alt alan adı
- TTL – Time to live’in kısatması. Sunucunun DNS ile ilgili bilgileri yenilediği süreyi belirler. Sağlayıcıların çoğunun varsayılan değeri 14400 saniyedir.
- Tip – Kayıt tipi
- Adres – Domain’in yönlendirileceği IP adresi.
Oyla
0
Kardes destek için çok sagol çok hızlısın valla Allah razı olsunAdım 1 — A kaydını değiştirmek
Eğer DNS alanınızı mevcut tescil firmanızda tutmak istiyorsanız, alan adınızın A kaydını değiştirmeniz gerekir. A kaydı, alan adını uygun IP adresiyle eşler ve sunucuyu adından bulmak için kullanılır; böylece web sitenizi her açtığınızda IP adresini girmeniz gerekmez.
Hostinger hesabınızın IP adresi, nameserver adreslerinizle aynı Detaylar bölümünde bulunabilir:
![]()
Çoğu durumda alan adınız için iki tane A kaydı oluşturmanız gerekir: bir alan adınız ve bir de www alt alan adınız için. Örneğin, ornek.com domain’ine sahipseniz ve bunu 31.220.16.93 IP adresine yönlendirmek istiyorsanız, aşağıdaki A kayıtlarını oluşturmanız gerekir.
www alt alan adınızın CNAME kaydı ile yönlendiriliyor olması da mümkündür. Bu durumda yalnızca domain için A kaydını değiştirmeniz yeterlidir.
Ad TTL Tip Adres ornek.com 14400 A 31.220.16.93 www.ornek.com 14400 A 31.220.16.93
Eğer alan adı tescil firmanızda biraz daha farklı bir görüntü varsa endişelenmeyin. Yukarıda gösterilenlere benzer bir görünüme sahip değerler oluşturun veya varolan kayıtları yeni IP adresinizle eşleşecek şekilde düzenleyin.
Ad TTL Tip Adres ornek.com 14400 A 31.220.16.93 www.ornek.com 14400 CNAME ornek.com
- TTL – Time to live’in kısatması. Sunucunun DNS ile ilgili bilgileri yenilediği süreyi belirler. Sağlayıcıların çoğunun varsayılan değeri 14400 saniyedir.
- Tip – Kayıt tipi
Oyla
0
Keşke senin gibi yetkili arkadaşlarda özenle ilgilenebilse çoğu arkadas forumda sorunu kalmazAdım 1 — A kaydını değiştirmek
![]()
www alt alan adınızın CNAME kaydı ile yönlendiriliyor olması da mümkündür. Bu durumda yalnızca domain için A kaydını değiştirmeniz yeterlidir.
Ad TTL Tip Adres ornek.com 14400 A 31.220.16.93 www.ornek.com 14400 A 31.220.16.93
Eğer alan adı tescil firmanızda biraz daha farklı bir görüntü varsa endişelenmeyin. Yukarıda gösterilenlere benzer bir görünüme sahip değerler oluşturun veya varolan kayıtları yeni IP adresinizle eşleşecek şekilde düzenleyin.
Ad TTL Tip Adres ornek.com 14400 A 31.220.16.93 www.ornek.com 14400 CNAME ornek.com
- Tip – Kayıt tipi
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)