Takvime eklendi: 06-12-26

Jamaikan

.
.
1 Mesaj
Web sitesi
resitalsilkroad.com
Thread owner
Server Açılış Tarihi
12 Haz 2026

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg
Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg
Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg

Ayrıca YouTube tanıtım videomuza yorum yapıp IGN bilgisini bırakanlar arasından, açılıştan 2 hafta sonra çekilişle 5 kişiye ayrı ayrı 1.500 Silk veriyoruz!

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...png

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...png

İmza Etkinliği (Signature Event)

Resital Silkroad ruhunu her yerde taşımaya ne dersiniz? Forum profilinize aşağıda hazırladığımız imzamızı ekleyerek topluluğumuza destek olun, belirlenen süre sonunda [1000] Silk ödülünü kazanma şansı yakalayın!
✅ Garantili Ödül: İmza kuralını yerine getiren herkese 200 Silk!

1. Aşağıdaki imza kodunu kopyalayın.
  2. vsro.org (veya ilgili forum) profilinizde "Edit Signature" kısmına yapıştırın.
  3. İmzanızı ekledikten sonra, Discord üzerinden 「🔔」vsroorg-4-resital kanalına profil linkinizi ve imza görselini nickiniz gözükecek şekilde ileterek kaydınızı tamamlayın.
  4. Kod:
    İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Resital Dev
UsernameJoin DateNicknamePosition
Jamaikan2025JamaikanServer Admin
KhamzatChimaev2025KhamzatChimaevHead Admin
finch72025finch7Lead Admin

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...pngResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...pngResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...png

İmza Etkinliği (Signature Event)

Resital Silkroad ruhunu her yerde taşımaya ne dersiniz? Forum profilinize aşağıda hazırladığımız imzamızı ekleyerek topluluğumuza destek olun, belirlenen süre sonunda [1000] Silk ödülünü kazanma şansı yakalayın!
✅ Garantili Ödül: İmza kuralını yerine getiren herkese 200 Silk!

1. Aşağıdaki imza kodunu kopyalayın.
  2. vsro.org (veya ilgili forum) profilinizde "Edit Signature" kısmına yapıştırın.
  3. İmzanızı ekledikten sonra, Discord üzerinden 「🔔」vsroorg-4-resital kanalına profil linkinizi ve imza görselini nickiniz gözükecek şekilde ileterek kaydınızı tamamlayın.
  4. Kod:
    İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Resital Dev
UsernameJoin DateNicknamePosition
Jamaikan2025JamaikanServer Admin
KhamzatChimaev2025KhamzatChimaevHead Admin
finch72025finch7Lead Admin

Serverınızda başarılar sitenize backlink koymayı unutmayınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt