Takvime eklendi: 06-12-26

Jamaikan

.
.
1 Mesaj
Web sitesi
resitalsilkroad.com
Thread owner
Server Açılış Tarihi
12 Haz 2026

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg
Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg
Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg

Ayrıca YouTube tanıtım videomuza yorum yapıp IGN bilgisini bırakanlar arasından, açılıştan 2 hafta sonra çekilişle 5 kişiye ayrı ayrı 1.500 Silk veriyoruz!

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...png

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...png

İmza Etkinliği (Signature Event)

Resital Silkroad ruhunu her yerde taşımaya ne dersiniz? Forum profilinize aşağıda hazırladığımız imzamızı ekleyerek topluluğumuza destek olun, belirlenen süre sonunda [1000] Silk ödülünü kazanma şansı yakalayın!
✅ Garantili Ödül: İmza kuralını yerine getiren herkese 200 Silk!

1. Aşağıdaki imza kodunu kopyalayın.
  2. vsro.org (veya ilgili forum) profilinizde "Edit Signature" kısmına yapıştırın.
  3. İmzanızı ekledikten sonra, Discord üzerinden 「🔔」vsroorg-4-resital kanalına profil linkinizi ve imza görselini nickiniz gözükecek şekilde ileterek kaydınızı tamamlayın.
  4. Kod:
    İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Resital Dev
UsernameJoin DateNicknamePosition
Jamaikan2025JamaikanServer Admin
KhamzatChimaev2025KhamzatChimaevHead Admin
finch72025finch7Lead Admin

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpgResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...jpg

Resital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...pngResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...pngResital Silkroad | Kadim Bir Tarih | CAP 60 | Open Market | Old School | Long Term | Progressi...png

İmza Etkinliği (Signature Event)

Resital Silkroad ruhunu her yerde taşımaya ne dersiniz? Forum profilinize aşağıda hazırladığımız imzamızı ekleyerek topluluğumuza destek olun, belirlenen süre sonunda [1000] Silk ödülünü kazanma şansı yakalayın!
✅ Garantili Ödül: İmza kuralını yerine getiren herkese 200 Silk!

1. Aşağıdaki imza kodunu kopyalayın.
  2. vsro.org (veya ilgili forum) profilinizde "Edit Signature" kısmına yapıştırın.
  3. İmzanızı ekledikten sonra, Discord üzerinden 「🔔」vsroorg-4-resital kanalına profil linkinizi ve imza görselini nickiniz gözükecek şekilde ileterek kaydınızı tamamlayın.
  4. Kod:
    İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Resital Dev
UsernameJoin DateNicknamePosition
Jamaikan2025JamaikanServer Admin
KhamzatChimaev2025KhamzatChimaevHead Admin
finch72025finch7Lead Admin

Serverınızda başarılar sitenize backlink koymayı unutmayınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• MeT
Geri
Üst Alt