Rüzgar hocam paylaşım için teşekkürlerPORT ANALYZER – Sunucu Güvenliği İçin Akıllı Çözüm
Merhaba Sevgili vSRO.ORG Ailesi
Kendi geliştirdiğim Port Analyzer aracını sizlerle paylaşıyorum.
Sunucularınızı güvenli tutmak ve gereksiz portlardan kurtulmak isteyenler için birebir olucağını düşünüyorum.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Özellikleri
INI dosyasını okuyarak modüllerin portlarını otomatik bulur.
TCP & UDP dahil tüm zararlı portları kapatır.
Güvenlik duvarını tamamen sıfırlar ve sadece Uzak Masaüstü (RDP) portunu aktif bırakır.
Daha önce engellenmiş modül portlarının engellerini kaldırabilir.
Kullanımı kolay, hızlı ve güvenilir
Kimin İşine Yarar?
Oyun sunucusu sahipleri
Sunucu yöneticileri
Güvenlik duvarıyla uğraşmak istemeyen herkes
Neden Port Analyzer?
Sunucunuzu temiz, güvenli ve kontrol altında tutmak için tasarlandı.
Veritabanı güvenliğini arttırmak isteyenlerin aradığı araç.
Tek tıkla gereksiz portlardan kurtulun ve sadece ihtiyacınız olan kapılar açık kalsın!
Nasıl Kullanılır?
Öncelikle, yeni kurulan sunucularda genellikle birçok gereksiz izin güvenlik duvarında açık olur.
İşte Port Analyzer ile adım adım yapmanız gerekenler:
Sunucuyu kurduktan sonra Guard bağlantısı yapmadan önce programı açın.
"Güvenlik Duvarını RDP’e Sıfırla" butonuna basarak tüm zararlı portları engelleyin.
Ardından Cert klasöründe yer alan srNodeData.ini dosyasını seçin.
Karşınıza çıkan tüm modül portlarını seçin ve "Seçili Portları Engelle" butonuna basın.
Artık sunucunuz güvende olacaktır
Bundan sonra güvenli bir şekilde Guard bağlantınızı yapabilirsiniz.
Görüş, öneri ve geri dönüşleriniz benim için çok değerli.
Deneyin, test edin ve fikirlerinizi paylaşın!
Önemli Not
Bu programı herhangi bir Guard yazılımı ile bağlantı kurmadan önce kullanmanız gerekmektedir.
Ayrıca veritabanı güvenliği için portları kapatarak veritabanı hırsızlığını önler.
Port Analyzer kötü amaçlı kişiler tarafından düzenlenip zararlı hale getirilmesinin önüne geçmek için şifrelenmiştir!
Tüm sorumluluk size aittir.
Bu araç ile gerçekleştirilen ve gerçekleştirilicek olan işlemlerden Forum,Forum Yönetimi ve Şahsım hiçbir şekilde sorumlu TUTULAMAZ.!
Port Analyzer = Sunucunuzun Koruyucu Kalkanı
Bir sonraki paylaşımlarda görüşürüz!
Kim bilir, belki sıradaki paylaşımım HTTP/HTTPS trafiğini kaydetme ve analiz etme veya port paket dinleme üzerine olur, hatta video anlatımlı bir rehber de gelebilir!![]()
vSRO Paylaşım 🚀 [PORT ANALYZER] – Sunucu Güvenliği İçin Akıllı Çözüm 🔒
- Konuyu Başlatan TALENT
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- ağ güvenliği ağ güvenliği aracı ağ trafiği güvenliği block module ports block ports cyber security tool data protection database protection database theft protection db güvenliği db security firewall firewall control firewall manager firewall reset firewall reset aracı firewall reset tool firewall yöneticisi game server protection guard connection security guard öncesi güvenlik güvenlik analizi güvenlik duvarı güvenlik duvarı sıfırlama güvenlik duvarı yönetimi güvenlik optimizasyonu güvenlik otomasyonu güvenlik programı güvenlik yazılımı aracı ini dosyası ini file parser ini port analyzer malicious port blocking modül port engelleme modül portları engelleme module port blocking network protection network security network security tool network traffic security oyun sunucusu güvenliği port analyzer port blocker port blocker tool port blocking software port blocking system port cleanup port control system port engelleme port engelleme sistemi port kapatma aracı port kapatma yazılımı port management port scanner port tarayıcı port temizleme port yönetimi pre-guard security rdp firewall reset rdp güvenliği rdp port koruma rdp port protection remote desktop security security analysis security automation security monitoring security optimization security software security software tool server admin tool server administrator tool server güvenlik uygulaması server protection tool server security server security application server security guide server security tool siber güvenlik aracı silkroad server güvenliği silkroad server security sql güvenliği sql injection önleme sql injection prevention sql security srnodedata.ini sro guard bağlantısı öncesi sunucu güvenliği sunucu güvenlik aracı sunucu güvenlik rehberi sunucu koruma sunucu yöneticisi aracı sunucu yönetim aracı tcp port blocker tcp port bloklama tcp port kapatma tcp port protection tcp udp blocking tcp udp bloklama tcp udp management tcp udp yönetimi udp port blocker udp port bloklama udp port kapatma udp port protection uzak masaüstü güvenliği veri koruma veritabanı hırsızlığına karşı koruma veritabanı koruması windows firewall windows firewall aracı windows firewall tool windows server güvenliği windows server security zararlı port kapatma