Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Selamun aleyküm Elinde sağlam petra dosyaları olan varmı ?
- Konuyu Başlatan İnternational
- Başlangıç tarihi
Ü
Üye silindi 3096
Elinde sağlam sadece petraya ait dosyaları olan varmı bağdat ekli sadece petra ekleyeceğim.. Teşekkürler..
ARABIA_PETRA
yazarsın ctrl f ile çıkan queryleri okutursun sadece ?
Txt yazan txt indir direk ordakileri okut sadece mesela
Ekli dosyalar
Oyla
0
Cliente ait dosyalar?
ARABIA_PETRA
yazarsın ctrl f ile çıkan queryleri okutursun sadece ?
Txt yazan txt indir direk ordakileri okut sadece mesela
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
Cliente ait dosyalar?
query sadece DB ye regionların eklenmesini world'lerin tanımlanmasını sağlıyor herhangi bir teleport noktası veya obje eklemesi yapmıyor.
Oyla
0
TELEPORT VS EKLERIZDE CLİENTTE Kİ MAPA haritaya AİT DOSYALAR da lzmquery sadece DB ye regionların eklenmesini world'lerin tanımlanmasını sağlıyor herhangi bir teleport noktası veya obje eklemesi yapmıyor.
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
worldmap isimli txtlere eklemeyi biliyon sonuçta görüntüyü başka ne lazım ki isro data.pk2 kullan sende map.pk2 falan ?TELEPORT VS EKLERIZDE CLİENTTE Kİ MAPA haritaya AİT DOSYALAR da lzm![]()
Oyla
0
tm tesekkurler ısrodan cekeyımworldmap isimli txtlere eklemeyi biliyon sonuçta görüntüyü başka ne lazım ki isro data.pk2 kullan sende map.pk2 falan ?
Oyla
0
kardesim benim haritayi cektim istedigim yeride sadece ne eksik biliyormusun resimde gordugun kopru eksik onu nerden cekebilirim bilgin varmi data map veya media hangısı tam yolu varmıworldmap isimli txtlere eklemeyi biliyon sonuçta görüntüyü başka ne lazım ki isro data.pk2 kullan sende map.pk2 falan ?
Oyla
0
Ü
Üye silindi 3096
kardesim benim haritayi cektim istedigim yeride sadece ne eksik biliyormusun resimde gordugun kopru eksik onu nerden cekebilirim bilgin varmi data map veya media hangısı tam yolu varmı![]()
media>server_dep>silkroad>textdata>force_addobject .txt açın ve en alta bu kodları ekleyin.
Ekli dosyalar
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)