Alış serverim için editör/sunucu hizmeti veren birini arıyorum tavsiyelerinizi alabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parklee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Thread owner
Hepinize teşekkür ederim biraz daha araştırma yapıp duruma göre bakacağım bi sorum daha olacak tahmini ne kadar gider benim istediğim şeylere hazır db var bende onu entegre edeceğiz ufak tefek eksiklerini gidereceğiz mapler çalışmıyor muhtemelen guardtan kaynaklı işte bunlar bide reklam ne kadar sürer ayrıca şunuda çok merak ediyorum editörler yazıyor db size göre hazırlanıyor diye ona hangi eklentiye ücret alıyorlar

Hepinize teşekkür ederim biraz daha araştırma yapıp duruma göre bakacağım bi sorum daha olacak tahmini ne kadar gider benim istediğim şeylere hazır db var bende onu entegre edeceğiz ufak tefek eksiklerini gidereceğiz mapler çalışmıyor muhtemelen guardtan kaynaklı işte bunlar bide reklam ne kadar sürer ayrıca şunuda çok merak ediyorum editörler yazıyor db size göre hazırlanıyor diye ona hangi eklentiye ücret alıyorlar
Öncelikle taleplerinizi yazmadan kimse cevap veremez ancak afişler, logo vs. grafikçiler tarafından hazırlanma ortalama 13-15 k bir fiyat bunlara lazım. Reklam vs. nerelere vermek istiyorsunuz bilmiyorum ama minimum yine 10-15 k bunlara bir bütçe ayrılmalı, bir de bahsettiğiniz editsel olarak eksikler nedir bilmiyorum database üzerinde bir de bunlarla ilgilenmek gerekli..

Thread owner
peki arkadaşlar bana editörlük ve yazılım konusunda ders verip yanında stajer gibi çalıştıracak biri var mı ? ücretli ücretsiz farketmez

peki arkadaşlar bana editörlük ve yazılım konusunda ders verip yanında stajer gibi çalıştıracak biri var mı ? ücretli ücretsiz farketmez
Bu konu hakkında önereceğim kişi @burkeyy olur. Kendisi artık bekar ve vakti bol olan bi arkadaşımız. Hem kendisi son zamanlarda çok sık uğraşıyor ve yazılım kısmında da ilerliyor. Hem kendisine hem size ücretli/ücretsiz yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Diğer arkadaşlarımız kendi ekibinde çalışma yürüttüğü için eğitim konusunda hizmet vereceklerini düşünmüyorum. Hepsi çok yoğun.

@Sieger önerin için çok teşekkür ediyorum hocam :)
@parklee hocam eğitim isterken aynı zamanda bana yardımcı olman konusunda bir şey diyemedim. Öğrenmek konusunda artık vsro.org bir nimet. Bir oyunda ne yapmak istiyorsan her şeyin bilgisi burada zaten mevcut. Ben 2013'ten beri bu işleri yapıyor, ediyorum. Profesyonel olarak piyasada olmayan ticari bir ilişki içinde olmayan birisiydim. Bu nedenle daha geri planda duruyordum. Lakin bahsettiğim gibi ben sana bu gün sadece bazı taktikler öğretebilirim, onun haricinde interneti nasıl kullanman gerektiğini öğretmem lazım. Burada tüm forumlarda da, kendi procedürlerini yazanlar var elbette ama onun harici herkes araştırarak bir şeyler yapıyorlar.

Özel panel tasarımı yapabilirim.
Özel guard yapabilirim.
Özel veritabanı istediğin her eklentiyi kurabilirim.
Özel .exe event bot programı yapabilirim ne istersen paran varsa iletişime geçebilirsiniz.

Şuan tüm hepsini geliştiriyorum hepsi yapım aşamasındadır hiç bir müşterimi asla yarı yolda bırakmadım tüm yaptığım herşeyi açık kaynak kodlu teslim ederim ama 10 bin 20 bin o rakamlara ben hizmet vermiyorum tamamen profesyonel server açacak kişiler bana ulaşırsa daha iyi olur

Panellerde webstall özelliğinden tut webexchange bile mevcuttur mobilden tamamen server modüllerine ve sunucuna hükmedebilirsin şuan daha piyasaya duyurmadım geliştirdiğim şeyleri ilk müşterim olanlara özel indirimde yapacağım

Panelden örnek bir webstall örneği göstereyim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260217_000211.jpg
    Screenshot_20260217_000211.jpg
    141.6 KB · Görüntüleme: 31

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt