vSRO Çözüldü Shard Gameserver açılmıyor

Master07

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
Merhaba Server a @DragonSlayer'ın paylaştığı 13 adet fellow peti ekledim her şeyi dediği gibi yaptım ama gameserver ve shard açılmıyor dump dosyası da oluşturmuyor sorunu çözemedim petlerin ıdlerini kontrol ettim bir sorun göremedim

hangi database kullanıyorsunuz clean mi yoksa editli db üzerine eklemiştiniz

Oyla 0
Merhaba Server a @DragonSlayer'ın paylaştığı 13 adet fellow peti ekledim her şeyi dediği gibi yaptım ama gameserver ve shard açılmıyor dump dosyası da oluşturmuyor sorunu çözemedim petlerin ıdlerini kontrol ettim bir sorun göremedim
Overlap hatası var ise gsde yada çakışmalar açılmaması normal bir durum ve dump kapalı ise fileste dump oluşturmaz

Oyla 0
Thread owner
Overlap hatası var ise gsde yada çakışmalar açılmaması normal bir durum ve dump kapalı ise fileste dump oluşturmaz
Şimdi başka bir files üzerine kurdum tekrar açtığımda gameserver da 1 tane dump dosyası verdi ama anlamayamadım nerde hata var bakma şansın varmı Dump

Oyla 0
Şimdi başka bir files üzerine kurdum tekrar açtığımda gameserver da 1 tane dump dosyası verdi ama anlamayamadım nerde hata var bakma şansın varmı Dump
Bildiğim kadarıyla gameserver dumpları okunmuyor. Eklediklerini kaldır oyun açılıyor mu bir bak önce açılıyorsa yaptıklarında hata olduğu netleşir. 13 adetini birden değil 2-2-2-2 şeklinde ekleyerek gidersen hangisinde oyunun takıldığını daha rahat anlarsın.

Oyla 0
Thread owner
Sorun çözülmüştür Refobjcommon daki linklerden 1 tanesi refobjchardaki ile eşleşmiyordu sorun ondan kaynaklıymış

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt