vSRO Çözüldü Silk scroll ve 20 mob spawn

Erkan HANÇER

[GM]Casper

.
Aktiflik: 7%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Selamunaleykum Vsro ailesi;
1. Sorum = 20 MOB SPAWN KONUSU
@Spare ustamın paylaştığı 20 mob spawn query okutuyorum kodu kabul ediyor, ama mob spawn olmuyor, 1lv tai sui denedim, çok fazla notice geçmemesi için unq rarity idi galiba bu kodu 8 yaptım, 20 karakter oluşturdum hepsini belirlediğim noktalara götürüp oyundan çıkış yaptım shard ve gs resetledim ama spawn olmadı, daha sonra movoi ile denedim yine olmadı, konunun altında karakter ismi yazmamız gereken yere karakter ıd yazılması için düzenleme yapan bi arkadaş var onun querysinide denedim yine spawn olmadı sorun nereden kaynaklı, yardımcı olur musunuz?
2. Sorum = SILK SCROLL KONUSU
@AleriyaSama ustamın

"%100 Herşey Dahil Silk Scroll 1-5-25-50-100-200-500-1000 Görseller Dahil"

Başlıklı konusundan indirdiğim içeriği patchledim herşey tamam ama silk scrolle sağ tıkladığımda return atıyor yalnız silk gelmiyor, bu sorunla alakalı forumda paylaşım yapan var yalnız sorunun çözümünü .txt paylaşarak çözümlemişler, neler yapıldığı ile alakalı cevap yok, bu konuda da yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler, saygılar.

Çözüm
20 mob spawn sorununu da @Dorth ustam AnyDesk ile bağlanıp çözüme kavuşturdu, çözümü;
1.png

20 mob spawn querysini sorunsuz olarak çalıştırdım fakat 1 tane unq spawn oluyordu sorun ise Refhive tablosunda 1 satır(kırmızı alan) işlem eklemesinden kaynaklıymış benim eklediğim mob tai sui 1lv di ve 20 adet spawn olmadı, içi sarı alanda bulunan kodları sırasıyla devam ettirdim sonu "001" ile bitenin leveli 1 "022" ile bitenin leveli 22, commondan en sağda bulunan Link kodundan Char tablosuna girip oradan diğer levelde ki tai suilerin hp lerini 1lv tai sui ile eşitledim, daha sonra commondan spawn olduğunu notice geçmesin diye commondan Rarity 8 yaptım, detaylı anlatmaya çalışıyorum ki, varsa sorunla karşılaşan arkadaşlarımız...
Resetq çekmedim hiç birisi gm karakteri değil kod geçerli mi?
karakterlere girip çıkmanda yeterli ilk spawn olduğu yeri baz alıyor Okuttuğun sorgu select *from _char where CharName16 = 'Karakter ismi' --- bunu okut lastedregion xyz kordinatlarına bak ardından Nest tagablosu aç ve region xyz değerlerine bakarak karşılaştır moblar doğru yere mi spawn oluyorlar kontorl sağla

Oyla 0
Thread owner
@C#MunihShaytain ustam AndDesk ile bağlantı kurup silk scroll sorununu halletti prosedürde bir kısım yerleri sildi.
Sorunsuz çalışan prosedür ektedir.
Teşekkür ederim üstadım ilgin ve bilgin için saygılar, sevgiler.

Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

karakterlere girip çıkmanda yeterli ilk spawn olduğu yeri baz alıyor Okuttuğun sorgu select *from _char where CharName16 = 'Karakter ismi' --- bunu okut lastedregion xyz kordinatlarına bak ardından Nest tagablosu aç ve region xyz değerlerine bakarak karşılaştır moblar doğru yere mi spawn oluyorlar kontorl sağla
@Dorth Ustam söylediğin tabloları kontrol ettim kordinatlar doğru.
dede.png

Ekli dosyalar

Oyla 0
Selamunaleykum Vsro ailesi;
1. Sorum = 20 MOB SPAWN KONUSU
@Spare ustamın paylaştığı 20 mob spawn query okutuyorum kodu kabul ediyor, ama mob spawn olmuyor, 1lv tai sui denedim, çok fazla notice geçmemesi için unq rarity idi galiba bu kodu 8 yaptım, 20 karakter oluşturdum hepsini belirlediğim noktalara götürüp oyundan çıkış yaptım shard ve gs resetledim ama spawn olmadı, daha sonra movoi ile denedim yine olmadı, konunun altında karakter ismi yazmamız gereken yere karakter ıd yazılması için düzenleme yapan bi arkadaş var onun querysinide denedim yine spawn olmadı sorun nereden kaynaklı, yardımcı olur musunuz?
2. Sorum = SILK SCROLL KONUSU
@AleriyaSama ustamın

"%100 Herşey Dahil Silk Scroll 1-5-25-50-100-200-500-1000 Görseller Dahil"

Başlıklı konusundan indirdiğim içeriği patchledim herşey tamam ama silk scrolle sağ tıkladığımda return atıyor yalnız silk gelmiyor, bu sorunla alakalı forumda paylaşım yapan var yalnız sorunun çözümünü .txt paylaşarak çözümlemişler, neler yapıldığı ile alakalı cevap yok, bu konuda da yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler, saygılar.
Konu banlanan bir arkadaşın konusuydu konu paylaşımı banlı birisi gözükmesin diye üstüme aldıydım.

Oyla 0
Thread owner
20 mob spawn sorununu da @Dorth ustam AnyDesk ile bağlanıp çözüme kavuşturdu, çözümü;
1.png

20 mob spawn querysini sorunsuz olarak çalıştırdım fakat 1 tane unq spawn oluyordu sorun ise Refhive tablosunda 1 satır(kırmızı alan) işlem eklemesinden kaynaklıymış benim eklediğim mob tai sui 1lv di ve 20 adet spawn olmadı, içi sarı alanda bulunan kodları sırasıyla devam ettirdim sonu "001" ile bitenin leveli 1 "022" ile bitenin leveli 22, commondan en sağda bulunan Link kodundan Char tablosuna girip oradan diğer levelde ki tai suilerin hp lerini 1lv tai sui ile eşitledim, daha sonra commondan spawn olduğunu notice geçmesin diye commondan Rarity 8 yaptım, detaylı anlatmaya çalışıyorum ki, varsa sorunla karşılaşan arkadaşlarımız faydalansın, şu an 20 mob spawn sorunsuz çalışmakta, özelde @Dorth ustama genelde ise tüm Vsro ailesine saygılar, sevgiler.

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt