vSRO Paylaşım Silkroad HWİD BYPASS Casper Çinlilerin hazırladığı dosya

Öncelikle herkese merhaba.
Paylaşacağım içeriğe aslında karşıyım. Ancak bu paylaşımı yapma sebebim, Guard sahiplerinin bu duruma bir an önce müdahale etmesini sağlamak.
Bu dosyayı büyük ihtimalle Çinli arkadaşlar hazırlamış, ancak bundan tam olarak emin değilim. Şu anda piyasada bu dosya ücretli olarak kuruluyor.
Ben herhangi bir kâr amacı gütmüyorum; bu yüzden sizler için ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Unutulmamalıdır ki, haksız rekabet her zaman oyuncuların oyundan soğumasına neden olur. Umarım bu paylaşım, sorunun fark edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlar.

Öncelikle VMware
VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 versiyonuna özel olarak optimize edilmiştir. Sanal makine üzerinde en iyi performansı alabilmeniz için ayarlanmış ve gereksiz bileşenlerden arındırılmıştır.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sırada kurulması gereken Windows
bu sürümde gerekli tüm programlar zaten mevcut.

Not: Bazı karakterler Çince olabilir, ancak telefonunuzdan Google Lens ile çeviri yaparak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

xxxxxxx

Antes que nada, hola a todos.
De hecho, estoy en contra del contenido que voy a compartir. Sin embargo, mi objetivo es que los dueños de Guardian intervengan en esta situación lo antes posible.
Lo más probable es que este archivo haya sido creado por chinos, pero no estoy completamente seguro. Actualmente, su instalación está disponible por una tarifa.
No estoy persiguiendo ningún motivo de lucro; por lo tanto, estoy compartiendo esto con ustedes de forma gratuita.

Cabe recordar que la competencia desleal siempre hace que los jugadores pierdan interés en el juego. Esperamos que esta publicación ayude a concienciar sobre el problema y a contribuir a su solución.

En primer lugar, VMware
Optimizado específicamente para VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 . Configurado para ofrecer un rendimiento óptimo en su máquina virtual y sin componentes innecesarios.

***Texto oculto: No se puede citar.***

A continuación, es necesario instalar Windows.
Todos los programas necesarios ya están incluidos en esta versión.

Nota: Algunos caracteres pueden estar en chino, pero puedes completar la configuración traduciéndolos usando Google Lens en tu teléfono.

***Texto oculto: No se puede citar.***
GRAMORACIAS PSS

Paylaşacağım içeriğe aslında karşıyım. Ancak bu paylaşımı yapma sebebim, Guard sahiplerinin bu duruma bir an önce müdahale etmesini sağlamak.
Bu dosyayı büyük ihtimalle Çinli arkadaşlar hazırlamış, ancak bundan tam olarak emin değilim. Şu anda piyasada bu dosya ücretli olarak kuruluyor.
Ben herhangi bir kâr amacı gütmüyorum; bu yüzden sizler için ücretsiz olarak paylaşıyorum.

Unutulmamalıdır ki, haksız rekabet her zaman oyuncuların oyundan soğumasına neden olur. Umarım bu paylaşım, sorunun fark edilmesine ve çözüme ulaşmasına katkı sağlar.

Öncelikle VMware
VMware-workstation-full-15.5.7-17171714 versiyonuna özel olarak optimize edilmiştir. Sanal makine üzerinde en iyi performansı alabilmeniz için ayarlanmış ve gereksiz bileşenlerden arındırılmıştır.

Not: Bazı karakterler Çince olabilir, ancak telefonunuzdan Google Lens ile çeviri yaparak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

aaaaaa

Öncelikle VMware

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt