vSRO Paylaşım Silkroad Online için ReShade Kurulumu & RTX Görünümü

Kesinlikle harika bir sistem, bu kadar eski bir oyunda çalışıyor olması bile mucize, paylaşım için teşekkürler.

Ben kendim custom bir .fx dosyası oluşturdum bu sayede maksimum FPS'le derinlik hissi veren bulutlar ile bina yüzeyindeki girinti çıkıntıların gölgelerini optimize eden bir yapı kurdum. Denemek isteyen olursa diye buraya bırakıyorum kendi reshader.fx kodumu.

ReShadeUI.fxh standart olarak programla beraber geliyor o sebeple ekstra paylaşmayacağım.

C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

thank`s
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

shifr + f2 Not Open !!

Thanks bro
Merhabalar, değerli Vsro.org üyeleri.

Bugün sizlere ReShade hakkında bilgi vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi, Silkroad’ın grafik motoru DirectX 9 tabanlı olduğu için görsel efektler eski ve sınırlı kalıyor. Ancak günümüzde çoğumuz RTX seviyesinde ekran kartları kullanıyoruz, öyleyse oyunun grafik kalitesinin hakkını verelim :)

Klasör içinde şu dosyalar bulunmalıdır:
-reshade-shaders (Shader dosyaları)
-d3d9.dll (ReShade’in çalışmasını sağlayan dosya)
-ReShade (Ana konfigürasyon dosyaları)
-ReShadePreset.ini (Özel grafik ayarları)

Bu dosyalar güvenli mi?
✔ Evet, sadece grafik ayarlarını içeren ReShade dosyalarıdır. Oyunun dosyalarına zarar vermez.

1739293059742.png
1739293130265.png

Silkroad Clienti başlatın, ReShade otomatik olarak aktif olacaktır.
Eğer preset yüklenmezse, oyundayken HOME (veya SHIFT+F2) tuşuna basarak ReShade menüsünü açın ve "ReShadePreset.ini" dosyanızı seçin.
💡 FPS kaybı yaşarsanız: ReShade menüsünden efektleri kapatabilirsiniz.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

DİPNOT: @Promaker hocamızın uyarısını dikkate alalım.

Bu işlemi Raider'de test ettim, ancak oyuncularla paylaşmadan önce denediğimde, kale savaşları gibi yoğun alanlarda RTX 3090 kullanmama rağmen en fazla 2 dakika içinde clientless sorunu yaşadım. İstemciyi oldukça yoruyor ve ekstra pinge sebep oluyor.

Düşük sistemli arkadaşlarımız bu durumu göz önünde bulundurmalıdır. Ayrıca, değerli geri bildirimi için Tuna hocama teşekkür ederim.

Kesinlikle harika bir sistem, bu kadar eski bir oyunda çalışıyor olması bile mucize, paylaşım için teşekkürler.

Ben kendim custom bir .fx dosyası oluşturdum bu sayede maksimum FPS'le derinlik hissi veren bulutlar ile bina yüzeyindeki girinti çıkıntıların gölgelerini optimize eden bir yapı kurdum. Denemek isteyen olursa diye buraya bırakıyorum kendi reshader.fx kodumu.

ReShadeUI.fxh standart olarak programla beraber geliyor o sebeple ekstra paylaşmayacağım.

C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Eline emeğine sağlık, yeni gördüm kusura bakma hocam 🙏

Resmi sürüm clientlerde uygulanabilir ama pSrolarda uygulanması çok saçma ve gereksiz olur. Birçok render adresine hook atıyoruz group spawnda 200 tane olan charlar için saniyede ~2 veya 3 katı işlem yapan orj yapılar var bu kadar ek işlem zaten güçlü bi sistem gerektirirken birde arayüzü güçlendirmenin hiç gereği yok...
4k ama 1fps olarak jangan'ı görmenin ne faydası var :D nacizane görüşüm... Öte yandan bende grafiğin performans odaklı iyileşmesini isterdim. Ama oyun 2004 yapımı...

Hocam paylasim icin tesekkurler lakin d3d9 dllsi sro.client exe'ye hook olunca acilan ilk ksiimda reshadi yuklemeye calisiyo normal ekran gelmiyo kapaniyor tekrar , bir cozumu varmidir acaba , yada oynadigim private serverlami alakali Vsro serveri

Cozum verebilirseniz sevinirim tesekkurler tekrar

Merhabalar, değerli Vsro.org üyeleri.

Bugün sizlere ReShade hakkında bilgi vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi, Silkroad’ın grafik motoru DirectX 9 tabanlı olduğu için görsel efektler eski ve sınırlı kalıyor. Ancak günümüzde çoğumuz RTX seviyesinde ekran kartları kullanıyoruz, öyleyse oyunun grafik kalitesinin hakkını verelim :)

Klasör içinde şu dosyalar bulunmalıdır:
-reshade-shaders (Shader dosyaları)
-d3d9.dll (ReShade’in çalışmasını sağlayan dosya)
-ReShade (Ana konfigürasyon dosyaları)
-ReShadePreset.ini (Özel grafik ayarları)

Bu dosyalar güvenli mi?
✔ Evet, sadece grafik ayarlarını içeren ReShade dosyalarıdır. Oyunun dosyalarına zarar vermez.

1739293059742.png
1739293130265.png

Silkroad Clienti başlatın, ReShade otomatik olarak aktif olacaktır.
Eğer preset yüklenmezse, oyundayken HOME (veya SHIFT+F2) tuşuna basarak ReShade menüsünü açın ve "ReShadePreset.ini" dosyanızı seçin.
💡 FPS kaybı yaşarsanız: ReShade menüsünden efektleri kapatabilirsiniz.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

DİPNOT: @Promaker hocamızın uyarısını dikkate alalım.

Bu işlemi Raider'de test ettim, ancak oyuncularla paylaşmadan önce denediğimde, kale savaşları gibi yoğun alanlarda RTX 3090 kullanmama rağmen en fazla 2 dakika içinde clientless sorunu yaşadım. İstemciyi oldukça yoruyor ve ekstra pinge sebep oluyor.

Düşük sistemli arkadaşlarımız bu durumu göz önünde bulundurmalıdır. Ayrıca, değerli geri bildirimi için Tuna hocama teşekkür ederim.

Thanks for shared

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt