Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dsgn kguard
vsupload kguardedgeakademi

Paylaşım Silkroad Online Mobile Detaylı Tanıtım

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 505
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 505

Silkroad Online Mobile Detaylı Tanıtım, Kapalı Beta, Ön Kayıt, Hediyeler ve Daha Fazlası.


Silkroad Online'ın Mobil haklarını alan U1 Game Digital Entertainment, Şuan itibariyle 320 Bin kişinin kayıt yaptığı Kapalı Beta'nın 25 Şubat'ta başlamıştır.

Detaylı Tanıtım


Tüm Silkoad sevdalılarına merhaba.

Yıllarını bu oyuna vermiş biri olarak, Silkroad’ın Mobil platforma gelecek haberini henüz dün öğrenmemin buruk sevinciyle hemen bir yazı paylaşmak istedim.

Bu yazımda sizlere oyun hakkında edindiğim bazı bilgiler aktaracağım ve sizlere bol bol görseller sunacağım.

Jangan
Jangan


U1 Game Digital Entertainment'in Mobil Oyun Hakkında Açıklaması
“Herkese merhaba! Biz Çin'den Mobil Silkraod Online'ın geliştiricileriyiz.Güney Kore firması Joymax tarafından bize Silkroad Online'ın mobil sürümünün geliştirilmesi için izin/yetki verildi, ki bu oyun hem iOS hem Android işletim sistemli telefonlarda oynanabilecek. Mobil oyun asırlardır yükseliş ve çöküşlere sahne ola PC'deki Silkroad Online / İpek Yolu oyunu ile aynı altyapıya sahip. Mobil oyunumuz için kısa bir test süreci başlatacağız ve hepinizi bu teste katılmaya davet ediyoruz. Herkesin aramızda yeri var ve size daha eğlenceli bir oyun sunabilmek için hırsla/hevesle çalışıyoruz.”​



Hotan
Hotan


Oyunun İçeriği
İlk olarak, 2 yıldır geliştirme aşamasında olan oyun, gerçek Silkroad’daki gibi hikaye tabanlı görevler ve “Kervan” sistemine dayalı. Bu da demek oluyor ki, Tüccar, Avcı veya Hırsız rolleri burada da olacak. Hangisinden zevk alıyorsanız istediğinizi seçebileceksiniz. Ve tabii ki olmazsa olmaz level kasmalar. Açıkcası benim bu oyunda en zevk aldığım kısım. Facebook’ta gözüme çarpan bir yorumda parti sistemi olacak mı sorusuna da evet yanıtı gelmiş. Yani yakın zamanda Free Ong Taxi’ler görebiliriz umarım :)

NPC’lerden görevler alıp, eski günlerdeki gibi Kervan çekme zevkinin doruklarına varacağımızı umuyorum.


4131-6-a7a5439265bda99d7f4dc43ffde272db.jpg


Skiller
Oyunda 3 farklı build olacak; Heuksal (Spear), Pacheon (Bow), Bicheon (Sword)

Bicheon Swordman'esas skilleri : stom damage, control damage, defance ve function.
Heuksal Spearman'ın esas oyunu(gameplay) mesafe kontrolüdür. Control, damage, defance ve range character gibi karakterestic çeşidine sahiptir.
Pacheon Bowman'ın skilleri üç türlüdür: Damage, defance ve assist.

Bunun yanında 3 farklı yan build olacak; Cold Light Fire. Bunlardan da birini seçeceğiz.

Oyun mobil platformda olduğu için, gerçek sroda alışık olduğumuz onlarca skill olmayacak tabii ki. Az skill olması kontrol açısından önemli.


4131-8-a7a5439265bda99d7f4dc43ffde272db.jpg


Oyun tanıtımıyla ilgili sayfada paylaşılan açıklamının Türkçesi:
“Antik İpek Yolu'nun temasıyla dünyanın ilk 3D MMORPG mobil oyunu Silkroad Online! 2 yıl boyunca inşa edilmiş ve yapım ekibinin büyük bir kısmına mal olan harika bir oyun. Sınırsız çölde develer ipeğin ilerletilmesiyle yüklenir. Tüccarlar, Hırsızlar ve Avcılar, insanlığın destansı mucizesini geride bırakacak ...

Sırasıyla Bicheon Swordman, Pacheon Bowman ve Heuksal Spearman'ın üç pozisyonu, kontrol, uzaktan ve yakın muharebe saldırısının benzersiz yeteneklerini yansıtıyor. Oyuncular, hücum veya savunma tercihlerine göre Buz, Ateş ve Şimşek yeteneklerinden birini seçebilirler. Her zaman Tüccarlar, Hırsızlar ve Avcılar arasındaki rolleri değiştirebilirler. Hikaye tabanlı görev sistemi ve sosyal aktiviteler yapısıyla, tüm oyuncular hareket etmekte ve büyümekte özgürdür! Karakter, istediği zaman şiddetli duruma girebilir ve bu da oyuncunun savaş gerilimini deneyimlemesini sağlar.

Şimdi, Tanrı'nın kapısı senin için açık! Zengin bir Tüccar, durdurulamaz bir Hırsız veya koruyucu bir Avcı olun. Hadi, kaderini seç!”


4131-10-a7a5439265bda99d7f4dc43ffde272db.jpg


Bunun yanında, diğer oyuncularla PVP yapabileceğimizi de belirtmek istiyorum. Çok zevkli olacağına eminim. Aşağıdaki video'da PVP tanıtımı izleyebilirsiniz.




Şimdi Görsellerle Biraz Daha Detaya İnelim
Şimdi Görsellerle Biraz Daha Detaya İnelim

Bu pencerede görünenleri bir inceleyelim. İlk göze çarpan yer aşağıdaki metin kutusu. Burda sistem mesajlarını görüyoruz, karakterin hareketlerini bize bildiriyor. Ayrıca kasılırken kazandığımız exp miktarları da burada gözükecek. PC versiyonundaki sağ alt köşenin yerini tutuyor bir nevi.
Sağ alt köşe parmak hizasına geldiği için oraya eylem tuşları koymak mantıklı tabi. O kısma baktığımızda Skin, Karakter, Ayarlar, Skiller, Güçlendirme ve Guild opsiyonları gözüküyor.
Guild'i görmemiz demek, Kale Savaşlarının bir habercisi olabilir!
Sol üst kısma baktığımızda çarın leveli ve gücünün yanı sıra HP MP oranlarını görüyoruz. Yani bu da oyunda çarımızı STR veya INT olarak seçebileceiğimiz anlamına geliyor. Ve altındaki buton takip butonu olmalı.
Sağ üstte hangi konumda olduğumuz ve koordinatlar, altında ise Envanter butonu.
Yine en altta atı koşturma, otomatik ilerletme ve Arkadaşlar butonları görünüyor.

Görevler
Görevler

Görevlerin olacağını söylemiştik, bu pencerede bir görev alma tanıtılmış.

Karakter Seçim Ekranı
Karakter Seçim Ekranı

3 farklı build olacağını belirtmiştik, iSro'daki gibi build seçiminde kısaca karakterler tanıtılıyor, soldan build, aşağıdan cinsiyet ve sağdan kıyafet seçimi yapılabiliyor.

Eventler
Eventler

Burada çeşitli etkinliklerin bulunduğu bir pencere görüyoruz. Ve bunların sonucunda kazanılacak ödüller. Etkinlikler Günlük ve Limitli Süre olarak ikiye ayrılıyor.

Karakter Genel Görünümü
Karakter Genel Görünümü

Bu pencerede bizi daha fazla detay kucaklıyor. solda görünenlere göre petimiz olacağını anlayabiliriz. Sağ üstte daha önce bahsettiğimiz event sekmesi ve haricinde rank listesi, mailler, özel teklifler gibi bir çok seçenek daha var.
Sağ altta ise skillerimiz. Resimde görünen Bow çarın gördüğüm kadarıyla 3 atack 1 de buff skilli var sanırım.

GamePlay
GamePlay

Burada ise char kasılırken bir görüntü alınmış.
Auto Play bence çok iyi düşünülmüş bir olay. Mobil platformda çar kasmak epeyce yorucu olacaktır. Zevkini aldıktan bir süre sonra çarı bota bırakmak (tabi ki oyun penceresinden ayrılmadan) hepimiz için muhteşem bir özellik.

Videolara Doğru Yürüyelim
Videolara Doğru Yürüyelim


Genel Tanıtım

Bu video'da genel bir tanıtım yapılmış, kervan çekerken thief'lere karşı avcı ve tüccar mallarını savunuyor!

Haritalar

Bazı harita tanıtımlarının olduğu video.
Jangan, Tiger Dağı, Jangan Cave, Dungeon gibi yerler gösterilmiş.

PVP

PVP için ufak bir tanıtım. Burada skillerin nasıl olduğunu, karakterlerin dinamiklerini görebiliyoruz.

Unique'ler

Bu video'da Roc, Ghost Curse, Uruchi unique'leri gösteriliyor.

Dressler

Bazı göz alıcı dresslerin tanıtımı yapılmış.

Mobile Application
Mobile Application

Şuanda oyunu indirip girmeye çalıştığımızda bizi bu pencere karşılıyor ve 700 MB civarı bir patch atıyor. Oyun açıldığında geç kalmamak için güncellemeyi şimdiden yüklemenizi öneririm.

Kayıt Ekranı
Kayıt Ekranı

Bize 3 farklı şekilde kayıt imkanı sunuyor. Normal bir şekilde bilgilerinizi girerek, Facebook hesabınızla veya Google hesabınızla kayıt olabilir, yahut ziyaretçi olarak giriş yapabilirsiniz.

25 Şubatta Tekrar Gel..
25 Şubatta Tekrar Gel..

Kaydı tamamlayıp giriş yaptıktan sonra bize 25 Şubat'ta yeniden uğramamız için bir bildiri geliyor.

Giriş Ekranı
Giriş Ekranı

Uyarıyı kapattığımızda server seçimi yapabileceğimiz ekranla karşılaşıyoruz. Şuan tek server var, Global Server. 25 Şubatta bizlere kapılarını açacak.

4131-29-a7a5439265bda99d7f4dc43ffde272db.jpg


KAPALI BETA 25 ŞUBAT
Kapalı betanın 25 Şubat günü Türkiye saatiyle Saat 10.00’da başlayacağı belirtiliyor. Yani şuandan itibaren son 5 gün kalmış durumda. ulaşabilirsiniz. Ayrıca U1 Game beta oyuncularına bazı güzel hediyeler verecek.


Beta Ön Kayıt Hediyeleri
Beta Ön Kayıt Hediyeleri

  • Pet Skill Pack*1​
  • Reinforcing Powder (L)*50​
  • 10000 coins & 10000 gold​


4131-32-a7a5439265bda99d7f4dc43ffde272db.jpg

Oyunun Resmi Web Sitesi:
Resmi Facebook Sayfası :
Google Play Store:


Alıntıdır...
 
T

Tc_ComanDo

Anlatım için teşekkürler.
İlk açıldığı zaman merak edip inidirmiştim bi kaç gün oynadıktan sonra pek sarmadı :(
 
Katılım
21 Ağu 2020
Mesajlar
126
Alınan Beğeni
7
Ödül Puanları
18
Konum
UK
I tried this game out but I think the controls are heavy for me.
 
AdBlock Detected

Anlıyoruz, reklamlar can sıkıcı!

Elbette, reklam engelleme yazılımı reklamları engellemede harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin faydalı özelliklerini de engeller. En iyi site deneyimi için lütfen AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.

AdBlock'u Devre Dışı Bıraktım.