Biraz önce İngilizce patch konularına bakarken Silkroad klasöründe bunu kolaylaştıracak düzenleme mi yapmışlar diye merak etmiştim.
Tam ona bakıyordum ki şu hatayı aldım;
Düşündüm, düşündüm... Zaten "Keşke iş bilgisayarıma yüklemeseydim, riskli oldu bu." diyordum. Bu yüzden ilk aklıma gelen Windows Defender geçmişini kontrol etmek oldu. Bir de ne göreyim?
Pekala.. Nedir bu "Wacatac"?
Ben yine kaybettiğimi düşünmüyorum. Şu an sahip olduğum mesleği Silkroad Private Server dünyasına borçluyum. Bu dünya gitse de mesleğim kalacak. Zaten bilen bilir ben bu dünyadan gelir elde edemedim. Zaten kazanmadığım parayı kaybediyorum diye böyle karalamalar yayınlayacak değilim.
Tam ona bakıyordum ki şu hatayı aldım;

Düşündüm, düşündüm... Zaten "Keşke iş bilgisayarıma yüklemeseydim, riskli oldu bu." diyordum. Bu yüzden ilk aklıma gelen Windows Defender geçmişini kontrol etmek oldu. Bir de ne göreyim?

Pekala.. Nedir bu "Wacatac"?
- Keylogger, rat, fidye virüsü gibi zararlı yazılımları içeren bir trojan. Bu zamana kadar girmiş olduğun bütün sosyal medya, tarayıcı vs. şifrelerini değiştir. Üstte verilen ücretsiz veya keyleri paylaşılmış ücretli antivirüs yazılımlarıya bilgisayarını kontrol et.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. - This threat can perform a number of actions of a malicious hacker's choice on your PC.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben yine kaybettiğimi düşünmüyorum. Şu an sahip olduğum mesleği Silkroad Private Server dünyasına borçluyum. Bu dünya gitse de mesleğim kalacak. Zaten bilen bilir ben bu dünyadan gelir elde edemedim. Zaten kazanmadığım parayı kaybediyorum diye böyle karalamalar yayınlayacak değilim.