vSRO Çözüldü Skill kapatma

Erkan HANÇER

[GM]Casper

.
Aktiflik: 7%
Çırak 250 mesaj
Thread owner
Selamünaleyküm Vsro ailesi, skill kapatma ile alakalı konular mevcut, yalnız benim isteğim kitapları kapatmak değil skili açmak için istenilen leveli yükseltip açılmamasını sağlamak, misal 60 cap düzenleme yapıyorum %45 snow açık, ben bunu açmak için leveli 61 yapmak istiyorum, ayriyeten snowun üzerinde oynamak istiyorum %45 değil de %20'ye düşürmek istiyorum, refskill tablosunu inceledim, skill isimlerini aradım ama isimlerle alakalı bir öncül bilgi edinemedim, refskill tablosunu da öğrenebileceğim bir konu var mı?
1- Skili açma levelini yükseltme
2- Skili düzenleme
3- Refskill tablosunu öğrenmek
Teşekkür ederim, saygılar.

Ekli dosyalar

• destek.png
    destek.png
    107.3 KB · Görüntüleme: 52
Çözüm
Selamünaleyküm Vsro ailesi, skill kapatma ile alakalı konular mevcut, yalnız benim isteğim kitapları kapatmak değil skili açmak için istenilen leveli yükseltip açılmamasını sağlamak, misal 60 cap düzenleme yapıyorum %45 snow açık, ben bunu açmak için leveli 61 yapmak istiyorum, ayriyeten snowun üzerinde oynamak istiyorum %45 değil de %20'ye düşürmek istiyorum, refskill tablosunu inceledim, skill isimlerini aradım ama isimlerle alakalı bir öncül bilgi edinemedim, refskill tablosunu da öğrenebileceğim bir konu var mı?
2- Skili düzenleme
Query kodun aşağıda

SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
2- Skili düzenleme
Query kodun aşağıda

SQL:

1740553816918.png

Örnek okutunca sana örnekleri verecek yani sen şimdi aşağıdaki kodla kendine göre düzenleme yapacaksın
yukardaki query okutup çıkan sonuçtan bakın % lere

örnek belki A olan 1. snowu %20 çekersin diğerini %30 yaparsın gibisinden

aşağıda update etmen için kod mevcut

SQL:

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
Emek ve bilgi için çok teşekkür ederim üstadım, saygılar.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Query kodun aşağıda

SQL:

1740553816918.png

Örnek okutunca sana örnekleri verecek yani sen şimdi aşağıdaki kodla kendine göre düzenleme yapacaksın
yukardaki query okutup çıkan sonuçtan bakın % lere

örnek belki A olan 1. snowu %20 çekersin diğerini %30 yaparsın gibisinden

aşağıda update etmen için kod mevcut

SQL:
Karakter seçim ekranında start verdikten sonra client kapanıyor.
Basic codeleri sırasıyla A,B,C olarak değiştirdim
A'ya mastery 5 lv %5 verdim
B'ye mastery 35 lv %10 verdim
C'ye mastery 55 lv %20 verdim
Neden client kapanıyordur üstadım.

Düzenledim tekrardan yine sonuç aynı.

Üstadım, RefSkill tablosunda Mastery1 ile MasteryLevel1 arasında ki fark nedir?

Doğru olan kod aşağıdadır, ReqCommonMastery1 değiştirdiğinizde Client kapanıyor, ReqCommonMasteryLevel1 yaparak sorunsuz şekilde oyuna giriş yapabilirsiniz, ustalarımız bizlere yol gösteriyor sağolsun, yürümeyi bize bırakıyor. :)
Saygılar üstadım. @EfsaneSro

UPDATE _RefSkill
SET
Param5 = 15, -- Param5 değeri 15 olarak güncelleniyor. (Snow Shield Yüzdesi: 15)
ReqCommon_MasteryLevel1 = 25 -- ReqCommon_Mastery1 değeri 25 olarak güncelleniyor. (Skillin açılmasını istediğin level: 25)
WHERE Basic_Code LIKE 'SKILL_CH_COLD_SHIELD_A_%';-- Basic_Code değerini değiştirmeyi unutma yaparken şuan 1. snowa ayarlı.

Ekli dosyalar

• skill.png
    skill.png
    44 KB · Görüntüleme: 23
Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt