vSRO Çözüldü Skill Penceresinden SkillGroup Kaldırma

zenenet

.
.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba,

Skill penceresinde bulunan bir skill grubunu tamamen kaldırmak istiyorum. Örnek olarak Bicheon mastery "Bicheon Force Series" ele alalım.
1699179987807.png

Sarı ile işaretlenen kısmı tamamen kaldırmak istiyorum fakat media/skillgroup.txt tarafında service=0 yaptığım da, client crash oluyor karakte seçim ekranından sonra. Reffskill tablosundan bu gurupta bulunan skilleride silmeyi denedim fakat genede karakter seçim ekranından sonra crash veriyor. Nerede hata yapıyorum acaba?

Çözüm
Burada service 0 yapmak yeterli olmuyor malesef. Resimde gösterdiğim şekilde sırası ile 0-1-2-3-4-5-6-7-8 tane skillgroup kısımları mevcut. Senin kapatmak istediğin skillgroup 7 numaralı grouptur. Buna göre 7 numaralı group service 0 yapıp 8 numaralı group id ise 7 numara olarak text'te belirmek lazım.

1.png

1.png
Burada service 0 yapmak yeterli olmuyor malesef. Resimde gösterdiğim şekilde sırası ile 0-1-2-3-4-5-6-7-8 tane skillgroup kısımları mevcut. Senin kapatmak istediğin skillgroup 7 numaralı grouptur. Buna göre 7 numaralı group service 0 yapıp 8 numaralı group id ise 7 numara olarak text'te belirmek lazım.

1.png

1.png

Oyla 0
Çözüm
Konu takibi için geriye dönüş bekliyoruz sorununuz çözüldü ise lütfen güncelleyiniz.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar