Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü SMC Giriş Yapılmamakta
- Konuyu Başlatan asitürk81
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- ayzekk sieger trukafatsum
Çözüm
ÇÖZÜM / SOLVED
ServerFiles içindeki server.cfg ve billing dosyalarında IP adresleri ile SQL veritabanı isimlerinde yazım hataları (input hataları) mevcuttu. Ayrıca sistem, Hamachi üzerinden lokal çalıştırıldığı için, Performans ve Güvenlik > DEP ayarlarına tüm Client .exe dosyaları ile ServerFiles içindeki modüller ve .exe dosyaları eklendi.
Yakın zamanda sorunsuz çalışan bir Client, Files ve VSRO Files Editör paylaşacağım. böylelikle tüm Files içeriği tek .exe üzerinden kurulmuş olucak ,Foruma tekrar hoş geldiniz.
ServerFiles içindeki server.cfg ve billing dosyalarında IP adresleri ile SQL veritabanı isimlerinde yazım hataları (input hataları) mevcuttu. Ayrıca sistem, Hamachi üzerinden lokal çalıştırıldığı için, Performans ve Güvenlik > DEP ayarlarına tüm Client .exe dosyaları ile ServerFiles içindeki modüller ve .exe dosyaları eklendi.
Yakın zamanda sorunsuz çalışan bir Client, Files ve VSRO Files Editör paylaşacağım. böylelikle tüm Files içeriği tek .exe üzerinden kurulmuş olucak ,Foruma tekrar hoş geldiniz.
Konu gerekli bölüme taşındı lütfen başlık yerine konu içeriğinde ne konu da yardım istediğinizi belirtirseniz çok seviniriz.
Oyla
0
yok kral yapamadımGm charı yaptın mı
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
anydesk verım yardım edebılırmısın musaıtsenGm charı yaptın mı
Oyla
0
Vericeğim Kod ile hesap oluşturabilirsinyok kral yapamadım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
anydesk verım yardım edebılırmısın musaıtsen
Oyla
0
bu ıslemı yaptım tesekkur ederım hocam farm manager hata verıyor cert gırıs yapar yapmaz cıkıyor ıp lerrı kontrol sagladım hepsı dogru
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)