vSRO Çözüldü So-Ok 10 Ice Trophy eventini nasıl kapatabilirim ?

Thread owner
Her oyuncu kestiğinde envantere gelen şeyden bahsediyorsan ödülün adresi : 00876070 Gs üzerinden değiştirebilirsin.
Evet,, o iteme kupa diyelim..

Eva files Commondan bunu değiştirdiğimiz zaman, neyle değiştiysek aşağıda bahsettiğim şekilde o değişen itemden 10 tane ile ödül alabiliyorsun.

10 kupa ile so *- ok'a gidip 1. seçeneği seçince item veriyor.. her 10 kupaya 1 item.. vigor, elixir, %50 koşu, hp ve mp increase +500.. gibi.. o itemleri değiştirmek istiyorum.. değişemezsem böyle kalsa bir sorun yapmaz sanırım..

Eva files Commondan bunu değiştirdiğimiz zaman, neyle değiştiysek aşağıda bahsettiğim şekilde o değişen itemden 10 tane ile ödül alabiliyorsun.

10 kupa ile so *- ok'a gidip 1. seçeneği seçince item veriyor.. her 10 kupaya 1 item.. vigor, elixir, %50 koşu, hp ve mp increase +500.. gibi.. o itemleri değiştirmek istiyorum.. değişemezsem böyle kalsa bir sorun yapmaz sanırım..
Onlar ya Gs de olabilir yada görev scriptlerinde olabilir incelemek gerekiyor.

Thread owner
Onlar ya Gs de olabilir yada görev scriptlerinde olabilir incelemek gerekiyor.
Konu çözülmedi şeklinde dursun ben biraz uğraşıcam. Bir şeyler bulursam çözümüyle birlikte paylaşır konuyu kapatırım.. yok bulamazsam bulunamadı der ve öyle kapatırım..
Teşekkürler.

Konu çözülmedi şeklinde dursun ben biraz uğraşıcam. Bir şeyler bulursam çözümüyle birlikte paylaşır konuyu kapatırım.. yok bulamazsam bulunamadı der ve öyle kapatırım..
Teşekkürler.
Bence şöyle yapabilirsin ödülü değiştirip bir görev scriptiyle bir görev npcsi oluşturup random box tarzı bir şey yaptırıp onu verdirebilirsin.

CTF'ye ait ödüllerin hepsi GS içinde gömülü. Ayrıca CTF içinde adam öldürdükçe kazanılan itemi ayrı, kazanan takımın ödülünü ayrı item yapabilirsin. ve ödül adetlerini istediğin şekilde değiştirebilirsin.

CTF'ye ait ödüllerin hepsi GS içinde gömülü. Ayrıca CTF içinde adam öldürdükçe kazanılan itemi ayrı, kazanan takımın ödülünü ayrı item yapabilirsin. ve ödül adetlerini istediğin şekilde değiştirebilirsin.
gs nedir kardeşim açıklamasını yazsanıza

10 kupayı verip yerine aldığın ödülü değiştirmek istiyorsan gameserver edit yapman gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt