vSRO Yardım Sox Rate Ayarlamam rağmen düşmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bdrhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bdrhan

.
Aktiflik: 1%
Lord 50 mesaj
Thread owner
_RefDropClassSel_RareEquip.png
dropitemassign.png
servercfg.png

4016, ITEM_CH_SWORD_01_C_RARE bakıyorum bağlı. fakat hiç bir türlü düşmüyor sox item. probgroup 1 e 2 ye 3 e 4 e de oran yazsam olmuyor.

100 yazman bir şey değiştirmiyor orayı 1 yapman gerekiyor büyük ihtimalle o yüzden görmüyor olabilir gameserver ise server.cfgde ki 1000 olan kısmı 1x olarak görüyor yani (1 / 25.000 * 1000 = 0.04) ortalama 25k mobta düşmesi için 0.04 yazman gerekiyor gibi 1 yaparsan da her kestiğin mobtan %100 düşer probgroup3 ise 1DG Sun itemleri karşılık geliyor

Oyla 0
Thread owner
100 yazman bir şey değiştirmiyor orayı 1 yapman gerekiyor büyük ihtimalle o yüzden görmüyor olabilir gameserver ise server.cfgde ki 1000 olan kısmı 1x olarak görüyor yani (1 / 25.000 * 1000 = 0.04) ortalama 25k mobta düşmesi için 0.04 yazman gerekiyor gibi 1 yaparsan da her kestiğin mobtan %100 düşer probgroup3 ise 1DG Sun itemleri karşılık geliyor
server.cfg'den drop 100 yaptım probgroub3'ü 1 yaptım. GM çarlar girip 200 tane manyang öldürüyorum /zoe koduyla. Fakat yine tahmini 2000 tane de 1 düşüyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bir de leveliniz kaç ? 1 lv mobdan 80 lvde sox düşürmeye calismiyorsunuzdur umarım.
Hayır. GM çarı 1 lvl yapıyorum sürekli. Sonra /zoe2 MOB_CH_MANGNYANG 200 yapıp yapıp bakıyorum.

Oyla 0
_RefDropClassSel_RareEquip.pngdropitemassign.pngservercfg.png

4016, ITEM_CH_SWORD_01_C_RARE bakıyorum bağlı. fakat hiç bir türlü düşmüyor sox item. probgroup 1 e 2 ye 3 e 4 e de oran yazsam olmuyor.
Orijinal drop sistemi zar mantığıyla çalışıyor. sizin drop oranını 1 yapmanız, her zar atıldığı zaman drop olacağı anlamına geliyor, her mob kesildiği zaman drop olacağı anlamına gelmiyor.

Kesin drop için dropgroup oluşturmanız gerekiyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar