vSRO Yardım Sox Rate Ayarlamam rağmen düşmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bdrhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bdrhan

.
Aktiflik: 1%
Lord 50 mesaj
Thread owner
_RefDropClassSel_RareEquip.png
dropitemassign.png
servercfg.png

4016, ITEM_CH_SWORD_01_C_RARE bakıyorum bağlı. fakat hiç bir türlü düşmüyor sox item. probgroup 1 e 2 ye 3 e 4 e de oran yazsam olmuyor.

100 yazman bir şey değiştirmiyor orayı 1 yapman gerekiyor büyük ihtimalle o yüzden görmüyor olabilir gameserver ise server.cfgde ki 1000 olan kısmı 1x olarak görüyor yani (1 / 25.000 * 1000 = 0.04) ortalama 25k mobta düşmesi için 0.04 yazman gerekiyor gibi 1 yaparsan da her kestiğin mobtan %100 düşer probgroup3 ise 1DG Sun itemleri karşılık geliyor

Oyla 0
Thread owner
100 yazman bir şey değiştirmiyor orayı 1 yapman gerekiyor büyük ihtimalle o yüzden görmüyor olabilir gameserver ise server.cfgde ki 1000 olan kısmı 1x olarak görüyor yani (1 / 25.000 * 1000 = 0.04) ortalama 25k mobta düşmesi için 0.04 yazman gerekiyor gibi 1 yaparsan da her kestiğin mobtan %100 düşer probgroup3 ise 1DG Sun itemleri karşılık geliyor
server.cfg'den drop 100 yaptım probgroub3'ü 1 yaptım. GM çarlar girip 200 tane manyang öldürüyorum /zoe koduyla. Fakat yine tahmini 2000 tane de 1 düşüyor.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bir de leveliniz kaç ? 1 lv mobdan 80 lvde sox düşürmeye calismiyorsunuzdur umarım.
Hayır. GM çarı 1 lvl yapıyorum sürekli. Sonra /zoe2 MOB_CH_MANGNYANG 200 yapıp yapıp bakıyorum.

Oyla 0
_RefDropClassSel_RareEquip.pngdropitemassign.pngservercfg.png

4016, ITEM_CH_SWORD_01_C_RARE bakıyorum bağlı. fakat hiç bir türlü düşmüyor sox item. probgroup 1 e 2 ye 3 e 4 e de oran yazsam olmuyor.
Orijinal drop sistemi zar mantığıyla çalışıyor. sizin drop oranını 1 yapmanız, her zar atıldığı zaman drop olacağı anlamına geliyor, her mob kesildiği zaman drop olacağı anlamına gelmiyor.

Kesin drop için dropgroup oluşturmanız gerekiyor.

Oyla 0
Örnekte verdiğin gibi orjinal tablolarda nokta atışı item düşüremezsin tek tek item değil
ItemClass/ProbGroup seçer yani

_RefDropClassSel_RareEquip tablosu sos moon sun itemlerin düşme oranlarını belirler
Mobun seviyesine uygun ProbGroup seçilir
Seçilen ProbGroup içerisindeki uygun Rare itemlerden biri rastgele belirlenir
Belirlenen item oyuncuya drop olarak verilir
Oranlar 1000 mob baz alınarak hesaplanır

Nokta atışına yakın seçenekler istiyorsan gurup ayarlaması yapmanı öneririm

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar