MaxiGuard Special,Gift.Lucky Box ile ödül vsro.org

Thread owner
paylasim icin tesekkurler. Icinden verecegi itemlerin %lerini nasil ayarliyoruz mesela item ekleyip %1 ihtimal ile verdirmesini istersem ne yapmam gerekiyor ?
IF @RandomNumber < 10 şu kısımları 1 yaparsan olur
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

vSRO Paylaşım - VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma buradaki mantikla yapabilirsin.

Ben chatgptye yaptirmistim guzel bir mantik , duzgun yazinca bard ve chatgpt cok temiz is yapiyor.:p
Box yaparken zorlanıyorlar die ufak tefek ödüller için direk logtan yol çizdim yeni edit yapmaya başlayanlar için :)

Thread owner
Maxıguard kısmında charname hatası veriyor tüm charname kısımlarını charıd olarak değiştirdiğimde prosedür çalışıyor fakat chestten çantaya düşmüyor
Akşam işten gelince bir bakalım test ettim sorun yoktu

Thread owner
Her şeyi denedim ama ama boxa eklediğim hiç bir item chestten çantaya düşmüyor acaba koyduğum itemlerde mi sorun var diye pot falan ekleyerek denedim ama chestten çantaya gelmiyor.
eklediğini ss olarak atarmısın kontrol edeyim

Ellerine sağlık kardeşim. Paylaşım için teşekkürler.

Kutu içeriği decimal olarak mı hesaplanıyor? Yani toplam değerin 1'e denk gelmesi gerekli mi? Daha önce @Yuppi bunu paylaşmıştı fakat dediğim şekilde ilerliyordu. Ek olarak boş item için null değeri ekleyebiliyor muyuz? Detaylı bilgileri paylaşıp konuya eklersen daha yararlı olacaktır.

Thread owner
Ellerine sağlık kardeşim. Paylaşım için teşekkürler.

Kutu içeriği decimal olarak mı hesaplanıyor? Yani toplam değerin 1'e denk gelmesi gerekli mi? Daha önce @Yuppi bunu paylaşmıştı fakat dediğim şekilde ilerliyordu. Ek olarak boş item için null değeri ekleyebiliyor muyuz? Detaylı bilgileri paylaşıp konuya eklersen daha yararlı olacaktır.
Kutu içeriği 100 üzerinden herhangi bir ihtimalle düşüyor % kaç yaparsan daha çok düşer veya düşmez
BEGIN
SET @ItemCode = NULL;
SET @ItemName = 'Empty';
END şu şekildede boş gelme olasılığı yaptım @Yuppi yaptığı daha detaylı isteyenler için benim yaptığım daha basit kolay kullanım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt