Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiGuard Special,Gift.Lucky Box ile ödül vsro.org
- Konuyu Başlatan Thor
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- item ekleme random scroll scroll sro vsro
teşekkür ederimEline saglik !![]()
IF @RandomNumber < 10 şu kısımları 1 yaparsan olurpaylasim icin tesekkurler. Icinden verecegi itemlerin %lerini nasil ayarliyoruz mesela item ekleyip %1 ihtimal ile verdirmesini istersem ne yapmam gerekiyor ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Box yaparken zorlanıyorlar die ufak tefek ödüller için direk logtan yol çizdim yeni edit yapmaya başlayanlar içinvSRO Paylaşım - VSRO | İçeriğine Rate Ayarlayarak Gift Box Yapma buradaki mantikla yapabilirsin.
Ben chatgptye yaptirmistim guzel bir mantik , duzgun yazinca bard ve chatgpt cok temiz is yapiyor.![]()
Bir yerde hata olmuş olmalı ilk hali çalışıyormuHer şeyi hallettim fakat boxu kullanınca fail bildirimi gelmiyor item geldiğinde de item chestten çantaya düşmüyor![]()
Akşam işten gelince bir bakalım test ettim sorun yoktuMaxıguard kısmında charname hatası veriyor tüm charname kısımlarını charıd olarak değiştirdiğimde prosedür çalışıyor fakat chestten çantaya düşmüyor
eklediğini ss olarak atarmısın kontrol edeyimHer şeyi denedim ama ama boxa eklediğim hiç bir item chestten çantaya düşmüyor acaba koyduğum itemlerde mi sorun var diye pot falan ekleyerek denedim ama chestten çantaya gelmiyor.
Ellerine sağlık kardeşim. Paylaşım için teşekkürler.
Kutu içeriği decimal olarak mı hesaplanıyor? Yani toplam değerin 1'e denk gelmesi gerekli mi? Daha önce @Yuppi bunu paylaşmıştı fakat dediğim şekilde ilerliyordu. Ek olarak boş item için null değeri ekleyebiliyor muyuz? Detaylı bilgileri paylaşıp konuya eklersen daha yararlı olacaktır.
Kutu içeriği decimal olarak mı hesaplanıyor? Yani toplam değerin 1'e denk gelmesi gerekli mi? Daha önce @Yuppi bunu paylaşmıştı fakat dediğim şekilde ilerliyordu. Ek olarak boş item için null değeri ekleyebiliyor muyuz? Detaylı bilgileri paylaşıp konuya eklersen daha yararlı olacaktır.
Kutu içeriği 100 üzerinden herhangi bir ihtimalle düşüyor % kaç yaparsan daha çok düşer veya düşmezEllerine sağlık kardeşim. Paylaşım için teşekkürler.
BEGIN
SET @ItemCode = NULL;
SET @ItemName = 'Empty';
END şu şekildede boş gelme olasılığı yaptım @Yuppi yaptığı daha detaylı isteyenler için benim yaptığım daha basit kolay kullanım
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)