vSRO Çözüldü SQL SERVER 2019 ŞU HATAYI ÇÖZEMEDİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onur48

.
Aktiflik: 1%
Muhafız 50 mesaj
Thread owner
Merhabalar okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
SQL SERVER 2019 daha önce kurduğum ve tam silmediğimden dolayı olduğu düşündüğüm şu hatayı alıyorum;
- Kurulumu yaparken NEXT bölümlerini geçerken NAMED ISTANCE VE ISTANCE ID OTOMATİK SQL SERVER YAZMASI GEREKİRKEN BENDE YAZMIYOR.BAŞKA BİRŞEY YAZIP DEVAM DA EDEBİLİYORUM AMA KURULUM BİTTİĞİNDE SQL MANAGER LAUCHERİ NE MASAÜSTÜNDE BULABİLİYORUM,NE BAŞLATTA BULABİLİYORUM NEDE C DE KURULU OLDUĞU KLOSÖRDE. TEK TEK SİLDİM HERŞEYİ YAPTIM KURDUM YOK BEN BUNU GEÇEMEDİM.DAHA ÖNCE SORUNSUZ KURMUŞTUM AMA ŞUAN KURAMIYORUM

Merhabalar okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
SQL SERVER 2019 daha önce kurduğum ve tam silmediğimden dolayı olduğu düşündüğüm şu hatayı alıyorum;
- Kurulumu yaparken NEXT bölümlerini geçerken NAMED ISTANCE VE ISTANCE ID OTOMATİK SQL SERVER YAZMASI GEREKİRKEN BENDE YAZMIYOR.BAŞKA BİRŞEY YAZIP DEVAM DA EDEBİLİYORUM AMA KURULUM BİTTİĞİNDE SQL MANAGER LAUCHERİ NE MASAÜSTÜNDE BULABİLİYORUM,NE BAŞLATTA BULABİLİYORUM NEDE C DE KURULU OLDUĞU KLOSÖRDE. TEK TEK SİLDİM HERŞEYİ YAPTIM KURDUM YOK BEN BUNU GEÇEMEDİM.DAHA ÖNCE SORUNSUZ KURMUŞTUM AMA ŞUAN KURAMIYORUM
bir kere hatalı kurdumu format atmadan tertemiz kurulumu bir daha görmedim bilgisayar ismin dahi kurulumda çıkmadı diye algıladım yazdıklarını tertemiz format sonrası en azından sql 2022 kullanmanı öneririm

Oyla 0
Thread owner
bir kere hatalı kurdumu format atmadan tertemiz kurulumu bir daha görmedim bilgisayar ismin dahi kurulumda çıkmadı diye algıladım yazdıklarını tertemiz format sonrası en azından sql 2022 kullanmanı öneririm
vay arkadaş hadi ya. İş formata kadar gitti mi. Formatsız çözüm yok o zaman :D
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

EVET KURDUM

Oyla 0
Merhaba, bana özelden AnyDesk atın; vaktim varken bir bakalım, temiz SQL kurulumu için.

Oyla 0
Sorununuz çözüldüyse, lütfen çözümü yorum olarak belirtip konuya geri dönüş yapınız.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt