PortalDark

VSroPlus Squid Game

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Kodlardaki Mob girdileri skill girdileri ekteki txt dosyasındadır.
Teşekkürler.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Bilgisi olmayan arkadaşlar için, her kapıdan geçtiğinizde ya ölüyorsunuz yada sonraki labirente geçiş yapıyorsunuz. eğlenceli fakat elenirseniz can sıkıyor :D

hocam eline saglık çok önemli bir konuyu paylaşmışsında ben bu işlerde yeniyim sorular saçma gelirse simdiden kusura bakma.Biz bu haritayı ekledik mi eklediysek nereden giriş yapacağız SRO_VT_SYSTEMS yapmışsınız Query adını da o isimde yeni bir database mi açacağız yoksa bendeki shard sizde systems mi :D çobanların güttüğü hayvanlara anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :D

Thread owner
hocam eline saglık çok önemli bir konuyu paylaşmışsında ben bu işlerde yeniyim sorular saçma gelirse simdiden kusura bakma.Biz bu haritayı ekledik mi eklediysek nereden giriş yapacağız SRO_VT_SYSTEMS yapmışsınız Query adını da o isimde yeni bir database mi açacağız yoksa bendeki shard sizde systems mi :D çobanların güttüğü hayvanlara anlatır gibi anlatırsanız sevinirim :D
genelde çoğusu kendine db oluşturur sistemleri onda tutar
yabancıların genelde SRO_VT_SYSTEM adında dbsi var

istersen sen bunu SRO_VT_LOG yaparsın ordan kullanırsın aynı işlem .

fakat farklı isimde bi databasen olması daha güzel her sroda kullanırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar