vSRO Çözüldü SR Modüle Manager Hatası SR_Shard Manager( CERT ) GS ( cert )

InFlames

.
.
Aktiflik: 20%
Ayın En Aktif Üyesi
Çırak 250 mesaj
Thread owner
MACHİNE VS AS DE sorun yaşıyorum bilgisi olan yardımcı olabilirmi rica etsem. Şimdiden Teşekkür Ederim.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    122.7 KB · Görüntüleme: 70
Thread owner
Depe ekli sr patcher den exe ipv4 yapıldı ama yine aynı shard manage ve game server yine cert diyor oyunun giriş ekranında ise check yazıyor

Thread owner
Shard ve game serveri açıp altlarında ki hata resimleri atarmısın
Bu sorun başladı şimdi ise neden olduğundan hiç fikrim yok kurarken hata yaptığımı düşünmüyorum ama böyle oluyor

Ekli dosyalar

Bu sorun başladı şimdi ise neden olduğundan hiç fikrim yok kurarken hata yaptığımı düşünmüyorum ama böyle oluyor
bu şekilde değil hocam acıcaksın gameserverle shardı onlar cert verdiğinde altında yazılar cıkar o sekilde ikisininde resmini yukleki sorunu görebilelim Alttakiler gibi

Ekran Alıntısı.PNG

Thread owner
sorun şuki hocam açılmıyor hidden diiyor ama açtığımda kırmızı hata veriyor başlatamıyorum yani gs felan açılmıyor ekranlar

sorun şuki hocam açılmıyor hidden diiyor ama açtığımda kırmızı hata veriyor başlatamıyorum yani gs felan açılmıyor ekranlar
ozaman kardeşim silcen sıfırdan kurulum yapıcaksın bu konuyu izle sıfrdan detayıyla anlatmış sana net bi cvp verilmesi için netbi sorun göstermen lazımki konuya girenler soruna sana anlatabilsinler bu şundan dolayı olur diye

format atıp tekrar sql yüklemelisin Giriş bilgilerin yanlış olduğundan bu üç tanesini açmıyor yani sql sunucu adını bulamıyor bu sebeblerden bir tanesi büyük ihtimalle sorunun bu baştan kur ve yeniden dene olacaktır.Olmazssa buraya yaz bakalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt