vSRO Çözüldü sro vt log şişmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XANTOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XANTOS

.
Aktiflik: 11%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
[dbo].[_LogEventChar] -- Aşırı şişiyor
[dbo].[_LogEventItem] -- Aşırı şişiyor

Bu 2 tablo saniyelik işlem yapıyor 1 gün demeden 1.5 Milyon kayıt tutuyorlar bunları bozmadan sadece tabloya yazmalarını engellemin bir yolu varmı kodsal olarak ?

googlede böyle buldum yedek alıp dene istersen

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

ardından bu query okut

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Bu kodlar yetmeyecek oyun aktif olduğunda tekrar şişmeye devam edecek

Ekran Görüntüsü (75).png

Oyla 0
Thread owner
Direk bu kodları kullanınca tamam küçülüyorda sql log siliyor bunlar tekrar açar açmaz 10000 lerce kodla dolmaya başlıyor tekrar ben log tutmasın istiyorum evada bu kapanıyordu yeni guardda bu özellik yok kapatamadım.

konuyu çözüldü yapmışsınızda çözülmedi yalnız :D verilen kodlar SQL logları siliyor çok farklı Ben sro vt log bu logları tablolamasın istiyorum.

Oyla 0
Direk bu kodları kullanınca tamam küçülüyorda sql log siliyor bunlar tekrar açar açmaz 10000 lerce kodla dolmaya başlıyor tekrar ben log tutmasın istiyorum evada bu kapanıyordu yeni guardda bu özellik yok kapatamadım.

konuyu çözüldü yapmışsınızda çözülmedi yalnız :D verilen kodlar SQL logları siliyor çok farklı Ben sro vt log bu logları tablolamasın istiyorum.
Dostum yukarda paylaştım log kayıtlarını büyüme oranını ayarlayacağını

Oyla 0
Log prosedürlerinde çok fazla girdi çıktı var sanırım. Standart proclarda böyle bir veri akışı olmaz. Sonradan eklediğiniz procları kaldırmayı deneyin.

Oyla 0
Log prosedürlerinde çok fazla girdi çıktı var sanırım. Standart proclarda böyle bir veri akışı olmaz. Sonradan eklediğiniz procları kaldırmayı deneyin.
Ne eklenirse eklensin benim proclarda zibilyon tane girdi var 30 mb nin üstüne çıktığını görmedim Ömer çolakoğlu 1 numaralı SQL Developer Yazılım Geliştirme Uzmanı dersimizi ondan aldık :D

Oyla 0
Thread owner
girdiden
Ne eklenirse eklensin benim proclarda zibilyon tane girdi var 30 mb nin üstüne çıktığını görmedim Ömer çolakoğlu 1 numaralı SQL Developer Yazılım Geliştirme Uzmanı dersimizi ondan aldık :D
Yanlış anlamayın sadece tablo log tutmasını kapatmadan sql log kısıtlarsak sorun çıkabilir diye düşündüm bi çözüm üzerindeyim bitirince burdanda paylaşıcam.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt