Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Sro_Client ekrana gelip kapanıyor

q1moon

.
Türk Lirası
0.00₺
Server çalışıyordu portlarda falan sorun yok, ScrapOfPackageItem deki OptLevel den npcye eklediğim itemleri +5 yapıyorum değiştirdim npc programı ile sql düzenledim bir itemin değerini silip aynısını yaparak patch attım gateway servere restart attım sro_client ekrana gelip kapanmaya başladı. Yedeklediğim database ve mediayı restore ettim ve mediayı tekrar kopyaladım sorun devam ediyor. Forumdaki konulara baktım genelde portla entry2 ile ilgili yazmışlar ama zaten çalışıyordu.

Ekli dosyalar

• sssssssss.png
    sssssssss.png
    80.3 KB · Görüntüleme: 50
Çözüm
RefshopItemStockPeriod tablosunu temizleyin.
Mediada bulunan o tablonun karşılığını, aynı isimde göreceksiniz.. txtyi çıkarın ve içini komple temizleyip, içi boş şekilde yerine patch edin.
RefshopItemStockPeriod tablosunu temizleyin.
Mediada bulunan o tablonun karşılığını, aynı isimde göreceksiniz.. txtyi çıkarın ve içini komple temizleyip, içi boş şekilde yerine patch edin.

Oyla 0
Çözüm
Oyla 0
Geri
Üst Alt