vSRO Paylaşım - STR - INT uniqueler. Bu konudaki ekle common ve refobjchar tablolarını db yükledim fakat bize bıraktıkları nest hive ve tactics tablolarını nasıl ayarlarız yardımcı olabilirmisiniz ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü STR INT Unique Nest,Hive,Tactics tabloları
- Konuyu Başlatan Xaint
- Başlangıç tarihi
Çözüm
Tek tek SQL içerisindeki tablolara bunları atmanız gerekmektedir numaraları kendinize göre düzenlemeyi unutmayın 
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Diğer Konuyu da bunun ile güncelledim teşekkürler mert hocamTek tek SQL içerisindeki tablolara bunları atmanız gerekmektedir numaraları kendinize göre düzenlemeyi unutmayın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Oyla
0
Hocam lakin sadece hive , nest ve tactics içeriyor bu attığım textDiğer Konuyu da bunun ile güncelledim teşekkürler mert hocam
Oyla
0
dediklerinizi yaptım fakat gameserver bu şekli 5-10sn kalıp kapanıyor , ilk belirttiğim konudaki apis'i falanda ekledim ama sizin verdiklerinize eklemedim problem bundan olabilir mi?Tek tek SQL içerisindeki tablolara bunları atmanız gerekmektedir numaraları kendinize göre düzenlemeyi unutmayın
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Oyla
0
Diğer konuda uniqler vardı o yoktuHocam lakin sadece hive , nest ve tactics içeriyor bu attığım text![]()
Oyla
0
Alakası yok hocam bu sadece konumlarla alakalı bir şey bu gameserver içerisinde bir sıkıntı yaratmazdediklerinizi yaptım fakat gameserver bu şekli 5-10sn kalıp kapanıyor , ilk belirttiğim konudaki apis'i falanda ekledim ama sizin verdiklerinize eklemedim problem bundan olabilir mi?
Oyla
0
Sorunu çözdüm bu arada , benim o konudan aldıgım unique sırasıyla senin verdiğin sıra farklıymış sıraları düzenledim düzeldi.çözüldü yapabiliriz.Alakası yok hocam bu sadece konumlarla alakalı bir şey bu gameserver içerisinde bir sıkıntı yaratmaz
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)