vSRO Çözüldü STR/INT Unique Spawn Sorunu

siberdark

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba

STR unqiueler Ekledim ancak Tg INT öldüğünde Spawn olmuyor diğerlerinde sorun yok

Çözüm
Dwhiveid ve dwtacticsid yanlış girildigi için atmıyor büyük ihtimal ile
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

TG int olarak ayrı bir unique var onun yerine normal TGyi kullandım nest de ekli deneme amaçlı süreleri hepsinin aynı dikkat etmem gereken sürelerinde bir şey varmi
Şuan spawn olan uniquenin tab_refhive , tab_reftactics ve tab_refnest tablolarını aynı şekilde alın dwtacticsid tablosunda bulunan dwobjid kısmına ekleyeceğiniz unique ID yazın tab_refnest tablosuna yeni girdginiz dwtacticsid ve dwhiveid leri degistirin sorun çözülür
Thread owner
TG int olarak ayrı bir unique var onun yerine normal TGyi kullandım nest de ekli deneme amaçlı süreleri hepsinin aynı dikkat etmem gereken sürelerinde bir şey varmi

Oyla 0
Dwhiveid ve dwtacticsid yanlış girildigi için atmıyor büyük ihtimal ile
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Şuan spawn olan uniquenin tab_refhive , tab_reftactics ve tab_refnest tablolarını aynı şekilde alın dwtacticsid tablosunda bulunan dwobjid kısmına ekleyeceğiniz unique ID yazın tab_refnest tablosuna yeni girdginiz dwtacticsid ve dwhiveid leri degistirin sorun çözülür

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
şuan sorun gözükmüyor nest tablosunu inceledim oyunda test ettim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt