vSRO Paylaşım Sun Moon ve Sos dropları notice geçmek.

Öncellikle selam aleyküm,

Bir kaç serverde bu sisteme rastladım ve biraz üzerinde calıştım ve kendime uyarladım
ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Tek bi kere notice atması icin tablo :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

insert into MaxiGuard_User.dbo._BridgeCommands (CommandID,Executor,Data1 , Data2, Date) VALUES (500, 'test' ,'7','['+@charname+'] karakteri ['+@itemname+'(Sun)] itemini elde etmiştir.', GETDATE())

declare @itemname varchar(128)=(select EndTextString from Panel.._EquipName a inner join SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon b on

CodeName128 like '%C_RARE%

Kırmızı renkle belirttiğim alan itemin sos,moon,sun olması sos'sa %A_RARE%,moon'sa %B_RARE%, Sun'sa %C_RARE% şeklinde yapmalısınız.

Sarı renkle belirttiğim alan noticeyi geçecek queryidir onu kendi botunuza göre düzenlersiniz.

Yeşil renkle belirttiğim alan itemin ismini alacağı yerdir default olarak purepanel dbsinden aldırıyorum kendinize göre değiştirebilirsiniz.

3896

#NOT : Karaterin itemi atıp yeniden aldığında notice geçme olayı fixlenmiştir.
Elinize emeğinize sağlık, teşekkürler.

First of all, peace be upon you,

I came across this system on a few servers and worked on it a little and adapted it to myself.
and I wanted to share this with you.

Table for sending a single notice:
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

insert into MaxiGuard_User.dbo._BridgeCommands (CommandID,Executor,Data1 , Data2, Date) VALUES (500, 'test' ,'7','The character ['+@charname+'] obtained the item ['+@itemname+'(Sun)].', GETDATE())

declare @itemname varchar(128)=(select EndTextString from Panel.._EquipName a inner join SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon b on

The field I highlighted in red should be %A_RARE% if the item is sos, moon, sun, %B_RARE% if it is moon, %C_RARE% if it is sun.

The field I highlighted in yellow is the query that will pass the notice. You can edit it according to your own bot.

The area I have highlighted in green is where the item will get its name. By default, I get it from the purepanel db. You can change it to your liking.

3896

#NOTE : The notification issue when the character throws and picks up the item again has been fixed.
Great job

Bir kaç serverde bu sisteme rastladım ve biraz üzerinde calıştım ve kendime uyarladım

insert into MaxiGuard_User.dbo._BridgeCommands (CommandID,Executor,Data1 , Data2, Date) VALUES (500, 'test' ,'7','['+@charname+'] karakteri ['+@itemname+'(Sun)] itemini elde etmiştir.', GETDATE())

Kırmızı renkle belirttiğim alan itemin sos,moon,sun olması sos'sa %A_RARE%,moon'sa %B_RARE%, Sun'sa %C_RARE% şeklinde yapmalısınız.

Sarı renkle belirttiğim alan noticeyi geçecek queryidir onu kendi botunuza göre düzenlersiniz.

Yeşil renkle belirttiğim alan itemin ismini alacağı yerdir default olarak purepanel dbsinden aldırıyorum kendinize göre değiştirebilirsiniz.

3896

tesekkurler

3896

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt