vSRO Paylaşım Sun Moon ve Sos dropları notice geçmek.

Öncellikle selam aleyküm,

Bir kaç serverde bu sisteme rastladım ve biraz üzerinde calıştım ve kendime uyarladım
ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.

Tek bi kere notice atması icin tablo :

[KOD=sql][SRO_VT_LOG] KULLANIN
GİT

/****** Nesne: Tablo [dbo].[_ItemsDrop] Komut Dosyası Tarihi: 24.02.2020 14:33:56 ******/
ANSI_NULLS AÇIK AYARLA
GİT

QUOTED_IDENTIFIER'I AÇIK AYARLA
GİT

TABLO OLUŞTUR [dbo].[_ItemsDrop](
[CharID] [int] NULL,
[Serial64] [büyük] NULL
) AÇIK [Birincil]

GİT

[/KOD]

AddLogItem prosedürü :

[KOD=sql]
@Operation in(30,114) varsa ve mevcut değilse (SRO_VT_LOG.._ItemsDrop'tan * öğesini seçin, burada Serial64=@ItemSerial) başlar
beyan @rare int=(SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon'dan sayıyı seçin(*) burada ID=@ItemRefID ve CodeName128 '%C_RARE%' gibi)
beyan @charname varchar(64)=(SRO_VT_SHARD.._Char'dan CharName16'yı seçin, burada CharID=@CharID)

@rare>0 başlarsa
SRO_VT_LOG.._ItemsDrop değerlerine (@CharID,@ItemSerial) ekleyin
beyan @itemname varchar(128)=(Panel.._EquipName'den EndTextString'i seçin a iç birleşim SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon b on b.NameStrID128=a.TextString burada b.ID=@ItemRefID)
insert into MaxiGuard_User.dbo._BridgeCommands (CommandID,Executor,Data1 , Data2, Date) VALUES (500, 'test' ,'7','['+@charname+'] karakteri ['+@itemname+'(Sun)] itemini elde etmiştir.', GETDATE())
son

son
[/KOD]

insert into MaxiGuard_User.dbo._BridgeCommands (CommandID,Executor,Data1 , Data2, Date) VALUES (500, 'test' ,'7','['+@charname+'] karakteri ['+@itemname+'(Sun)] itemini elde etmiştir.', GETDATE())

beyan @itemname varchar(128)=(Panel.._EquipName'den EndTextString'i seçin a iç birleşim SRO_VT_SHARD.._RefObjCommon b on

CodeName128, '%C_RARE% gibi

Kırmızı renkle belirttiğim alan itemin sos,moon,sun olması sos'sa %A_RARE%,moon'sa %B_RARE%, Sun'sa %C_RARE% şeklinde yapmalısınız.

Sarı renkle belirttiğim alan noticeyi geçecek queryidir onu kendi botunuza göre düzenlersiniz.

Yeşil renkle belirttiğim alan itemin ismini alacağı yerdir default olarak purepanel dbsinden aldırıyorum kendinize göre değiştirebilirsiniz.

SRO[2020-02-23 23-34-15]_13.jpg

#NOT : Karaterin itemi atıp yeniden aldığında notice geçme olayı fixlenmiştir.
sanırım maxiguard uyumlu bir sistem yanlış anlamadıysam yada Maxiguard veritabanı oluşturup içine o tabloyu eklesek işe yarar mı yoksa filter ile bağlantılı bir log mu var

bunun gibi plus notice geçme kodu olsa çok super olur programsız bu arkadas gıbı ucretsız paylascak varmı bole prosuduru plus ıcın

_AddLogItem prosedürüne bu veya bunun gibi koşullar içeren prosedürlerin performansa nasıl bir etkisi olur bilgi sahibi olan biri varsa yorumlayabilir mi ? Çünkü anladığım kadarıyla yerden her bir item, çöp vs. alındığında bu if e girip gerekli işlemleri/kontrolleri gerçekeştirecek tahminimce.

_AddLogItem prosedürüne bu veya bunun gibi koşullar içeren prosedürlerin performansa nasıl bir etkisi olur bilgi sahibi olan biri varsa yorumlayabilir mi ? Çünkü anladığım kadarıyla yerden her bir item, çöp vs. alındığında bu if e girip gerekli işlemleri/kontrolleri gerçekeştirecek tahminimce.

sox sürekli çıkan bi item değil emek svde o yüzden sıkıntı oluşturmaz :D günde max zaten 10 tane sos sun moon düşer :D 10 tane ile birşey olmaz düşüncesindeyim

sox sürekli çıkan bi item değil emek svde o yüzden sıkıntı oluşturmaz :D günde max zaten 10 tane sos sun moon düşer :D 10 tane ile birşey olmaz düşüncesindeyim
Prosedürdeki ilk 2 selecti yerden alınan her türlü item için yapmaz mı eğer yapıyorsa sence bu bir problem oluşturur mu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt