Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

Yeni başlayanlar için Sunucu Güvenliği

OsBo

Oyun ve Edit Hizmetleri
Elite
Web sitesi
dsgnbilisim.com
Türk Lirası
0.00₺
Merhaba Vsro.org Ailesi Bugün zaman zaman bazı arkadaşlarımızın başına gelebilcek olan sunucu güvenliğinden kaynaklı oluşabilecek sorunlara karşı yapabilceğimiz bazı bildiğim önlemler hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum

Merhaba Vsro.org Ailesi Bugün zaman zaman bazı arkadaşlarımızın başına gelebilcek olan sunucu güvenliğinden kaynaklı oluşabilecek sorunlara karşı yapabilceğimiz bazı bildiğim önlemler hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler bakalım nasılmış.

Fakat 2. Sıradaki aşamada 3389 portu ile ilgili yazı yazmışsın fakat bazı şahıslar:sleep:
1433 portunu açık bırakıyor . Ve [32000 veya 36000 ] genelde varsayılan portunu kapatıyor bu portlar cert portu genelde çoğunlukla cert portu olarak kullanılır ve ayrıca smc portunu açık bırakıyor çoğu küçük büyük sv .🫨
Cert portu açık olsa programa ip port girince db bilgilerini vermek o yüzden cert portu kapatıp mssql portunu açık bırakıyorlar bi süre çıldırtıyor fakat smcden yapılabildiği için çabuk sinir geçiyor 😃😃

smc ile hesap açılıp yetki verilebiliniyor bunu bilmiyorlar sanırım 🤣🤣🤣

Yani cert smc mssql açmayın dışarı ve scope yapmayı unutmayın
Scopeyi sadece aldığınız guarda yapınız.

Teşekkürler bakalım nasılmış.

Fakat 2. Sıradaki aşamada 3389 portu ile ilgili yazı yazmışsın fakat bazı şahıslar:sleep:
1433 portunu açık bırakıyor . Ve [32000 veya 36000 ] genelde varsayılan portunu kapatıyor bu portlar cert portu genelde çoğunlukla cert portu olarak kullanılır ve ayrıca smc portunu açık bırakıyor çoğu küçük büyük sv .🫨
Cert portu açık olsa programa ip port girince db bilgilerini vermek o yüzden cert portu kapatıp mssql portunu açık bırakıyorlar bi süre çıldırtıyor fakat smcden yapılabildiği için çabuk sinir geçiyor 😃😃

smc ile hesap açılıp yetki verilebiliniyor bunu bilmiyorlar sanırım 🤣🤣🤣

Yani cert smc mssql açmayın dışarı ve scope yapmayı unutmayın
Scopeyi sadece aldığınız guarda yapınız.
Ek bilgi için teşekkür ederiz Hakan'ıım onun için güvenlik duvarı ayar dosuayısını ekledim onun üstüne scope ile ip özel açılmazsa gitigidiyor yani😁

Bu aralar Döktürüyorsun teşekkürler :)

Geri
Üst Alt