Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü SUNUCU güvenliği
- Konuyu Başlatan InFlames
- Başlangıç tarihi
Çözüm
sunucuyu kapattım tamamen direk çözüm olarak bunu gördüm kendime ne kadar kapatsamda bir kere erişilmiş oldu zaten
@EfsaneSro Hakan size nelere dikkat etmeniz gerektiğini belirtirsunucu güvenliği neye göre nasıl olması gerek yardımcı olabiliecek varmı oyuna erişim sağladılar sanırsam port üzeriden
Oyla
0
BURADAKİ OLDUĞU gibiFirewall bu resimdeki gibi yapman yeterli portla ilgili başka yapman gereken bişi yok
Oyla
0
Ovh larda genelde port açık olarak geliyor tr lokasyon larda kapali resimdeki gibi ayarlandigi sürece hiç bir şekilde port yönünden erişim sağlanamaz
Oyla
0
çözüldü hocam pekte kaybedecek verim yoktu kim olduğunu bilmiyorum ama oyun açmaya gücü yetmeyen hırsızlık yapan biri ordan alabileceği tek şey zamanım oldu harici kaybım yok bana da ders olmuş oldu teşekkür edeirm yorumlarınız için tekrar bağlandığında sürpriz bekliyor zaten 
Oyla
0
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim tek orası öyle diye güvenli olmuyor kurallar bölümünde yapılan tek hata bile olsa sql daki erişimi açık bırakabilirFirewall bu resimdeki gibi yapman yeterli portla ilgili başka yapman gereken bişi yok
Oyla
0
Burada yorum yapılmak için yorum yapılmış bir şey görüyorum arkadaşa konuyla ilgili detayları daha önceden de bildirdim portu kontrol etme gibi vs seyleride x bir siteden kontrol olduğu için reklam olmaması amacıyla buraya yazmadim.
Oyla
0
resimde güvenlik kurallarını atmamışın dostum ve üstüne yeterli demişin özelden yazmışın eyvallahda konu sorun ve çözümleri bölümü bir başka forum üyeside arama bölümünde aradığında çözüme nasıl kavuşacak konu sahibi @InFlames çözüme nasıl kavuşturdunuz gerekli bilgileri açıklayabilirsiniz tüm herkes sonradan faydalanabilir size örnek gelen kurallar örneğini atıyorum ipleri ve portlar kullandığınız panel guarda göre kapatabilirsinizBurada yorum yapılmak için yorum yapılmış bir şey görüyorum arkadaşa konuyla ilgili detayları daha önceden de bildirdim portu kontrol etme gibi vs seyleride x bir siteden kontrol olduğu için reklam olmaması amacıyla buraya yazmadim.
Ekli dosyalar
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)