vSRO Çözüldü Sunucu İp ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lord15

.
1 Mesaj
Thread owner
Herkese merhaba elimde amazondan aldığım sunucu mevcut bütün kurulum işlemlerini yaptım server sıkıntısız çalışıyor. Sunucu üzerinden oyuna giriş yapabiliyorum . Online olarak açtığım zamanda sunucunun 2 adet ipsi var biri iç ip, biri dış ,iç ip ile sunucuya diğer arkadaşlar bağlanamıyor ama dış ip ile bağlanıyorlar fakat kullanıcı adı şifre girdikden sonra c9 alıyorlar.
Çöüzüm için bütün ipleri dış ip ile değiştirdim bu seferde server açılmıyor. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. İyi günler.

c9 sorunu port ile alakalıdırr siz c9 a gelen ip ayarların ve giden gelen portlarınızı açın sorunsuz baglanır

Oyla 0
Oyla 0
Sorununuz çözüldüyse çözüldü olarak işaretliyorum yardım istiyorsunuz cevap veren yok konu açıyorsunuz bırakıp gidiyorsunuz açtığınız konunun arkasında durun lütfen konu kirliliği yapmayın
Nasıl ayarlıcam bilgi verirseniz veya rehber varsa bulamadım ben.

Oyla 0
Thread owner
Yok çözemedim konuyu en son siz bi bakayım yazdınız hiç bir çözüm önerisi veren olmadan nasıl çözeceğim bir tane çözüm yazan mesaj gösterir misiniz acaba?

Oyla 0
Yok çözemedim konuyu en son siz bi bakayım yazdınız hiç bir çözüm önerisi veren olmadan nasıl çözeceğim bir tane çözüm yazan mesaj gösterir misiniz acaba?
Portlarinda sorun var hacı söylüyorum size son kez tw verin düzelteyim aksi halde daha bakmayacağım yardımcı olamaya çalışıyorum direniyorsun direnişi anlamış değilim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt