vSRO Paylaşım Sunucunuza Shambhala(Sky Temple) Ekleyin!

Sky temple sorunsuz ekledim. Data ve Particlesi isrodan çektim. Herşey faal çalışmakkta. Fakat Mob spawn ettiğimde herhangi bir mob moblarda saniyelik kaybolma oluyor. Kaybolmada demiyelim de bir görünüp bir gizleniyor. Aynı Bölgedeki charlarda da aynı sorun mevcut. Bir türlü çözemedim bu konuda bilgisi olandan bir destek beklemekteyim. Charlar ve moblar sanki İnvisible durumuna geçiyor tekrar geliyor bu olay saniyelik oluyor. Başka yerlerde herhangi bir sorun yok. Gs nin yetersiz kalmasından kaynaklı olmadığ kanaatindeyim. Sadece Sky Mapte bu sorun mevcut çünkü.
/worldstatus komutu ile spawn oranına bak. Charların kaybolması görüntü bazlıda olabilir, regiondan dolayıda olabilir.

Kontrolünü yaptım 41793 mob 0 npc 0 drop mevcut. Fazla mob spawn ile alakalı olduğu kanaatinde değilim. Çünkü diğer bölgelerde böyle bir kaybolma söz konusu değil.Linkedregionlar 0 sky templenin bununla alakalı olabilir mi acaba? Cvp verdiğiniz için teşekkürler bu arada.

Kontrolünü yaptım 41793 mob 0 npc 0 drop mevcut. Fazla mob spawn ile alakalı olduğu kanaatinde değilim. Çünkü diğer bölgelerde böyle bir kaybolma söz konusu değil.Linkedregionlar 0 sky templenin bununla alakalı olabilir mi acaba? Cvp verdiğiniz için teşekkürler bu arada.
O bağlı olduğu regionlar diye biliyorum, yani orda veri girişi olması gerekli sanırım, pek emin değilim.
@Senua bilgi sahibidir, bilgisi varsa öneride bulunabilir.

Thread owner
Bölgelerin birbirine bağlanması elzem.
RefRegion tablosunda Linked region bölgeleri birbirine bağlanmalı, bağlanmış şeklini en kısa sürede ekleyeceğim.

Durumu sonradan çözdüm bende, moblar kaybolup duruyor diye yok yere PC me küfür ettim o kadar ?
ulan ashjdghjasgdhjgashjdasdas
olur öyle şeyler, bazen bende de oluyor.
npc tab ismi değiştiriyorum hepsi değişiyor, sonra fark ediyorum ki hepsinin tab codename'i III diye gidiyor :D:d:d::D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt