Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Sunucuya Vsro Kurulumu Hatası cannot certify server body : [MachineManager][]
- Konuyu Başlatan theberat
- Başlangıç tarihi
Çözüm
bütün dosyalar temizden tekrar kuruldu files ve client db felan hepsi değiştirildi sorunlu db ve files vardı sorun çözülmüştür. Temiz kurulum yapıp teslim edilmiştir.
Çözüldü - hamachi Machine manager çalışmıyor bu konuda çözüm verilmiş bu konuyu inceleyebilirsin
Oyla
0
Hocam konuyu gördüm fakat hamachi ile yapmıyorum.Çözüldü - hamachi Machine manager çalışmıyor bu konuda çözüm verilmiş bu konuyu inceleyebilirsin
Cert Sql'e Hamachi ip ile bağlandı (Cert Sql'e sunucu ip adresi ile bağlanıyor, sanırsam. Yani sro help kısmına ne yazdıysam onla bağlanıyor diye tahmin ediyorum.)
Server Files Dep Ayarları Yapıldı (DEP listem aşağıdaki resim)
İplerin ve portların tamamını IIS bölümünden Hamachi'ye göre uyarlandı. (IIS portumu 8080 olarak yani minibillingin portuna göre değiştim. fakat başka bir port yaptığımda da aynı hata var.
Sql İp ayarları yapıldı (SQL IP ayarı nedir? Sro help ile kurulum yapıyorum.)
Oyla
0
anydesk verirmisin kontrol edelimHocam konuyu gördüm fakat hamachi ile yapmıyorum.
Cert Sql'e Hamachi ip ile bağlandı (Cert Sql'e sunucu ip adresi ile bağlanıyor, sanırsam. Yani sro help kısmına ne yazdıysam onla bağlanıyor diye tahmin ediyorum.)
Server Files Dep Ayarları Yapıldı (DEP listem aşağıdaki resim)
İplerin ve portların tamamını IIS bölümünden Hamachi'ye göre uyarlandı. (IIS portumu 8080 olarak yani minibillingin portuna göre değiştim. fakat başka bir port yaptığımda da aynı hata var.
Sql İp ayarları yapıldı (SQL IP ayarı nedir? Sro help ile kurulum yapıyorum.)
Oyla
0
721969598anydesk verirmisin kontrol edelim
Oyla
0
bütün dosyalar temizden tekrar kuruldu files ve client db felan hepsi değiştirildi sorunlu db ve files vardı sorun çözülmüştür. Temiz kurulum yapıp teslim edilmiştir.
Oyla
0
Çözüm
Tekrardan çok teşekkür ederim. Arkadaş bir saatten fazla uğraştı sonunda çözdü saolsun.bütün dosyalar temizden tekrar kuruldu files ve client db felan hepsi değiştirildi sorunlu db ve files vardı sorun çözülmüştür. Temiz kurulum yapıp teslim edilmiştir.
vSRO Paylaşım - vSRO Files 110 Cap 11DG 2022
Oyla
0
rica ederim kolay gelsinTekrardan çok teşekkür ederim. Arkadaş bir saatten fazla uğraştı sonunda çözdü saolsun.
Bu files sorunlu indiren arkadaşların haberi olsun.![]()
www.vsro.org
Oyla
0
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum.rica ederim kolay gelsin
Servera kendi bilgisayarımdan bağlandım her şey sorunsuzdu. Server'ı bir defa açtım kapattım, SMC'den sizin yaptığınız gibi teker teker açtım, SR_gameserver'i de elimle açtım hatadan dolayı (.exe bulunamadı) fakat şuan check durumunda giriş yapılmıyor. nedendir? customcertifiace ve compile açık durumda.
siz bu kısımları ayarlarken göremediğim için server start konusunda bir şeyi mi kaçırdım?
ÇÖZÜLDÜ: SMC'den start vermeyi unutmuşum.
Ekli dosyalar
Oyla
0
İp ve portlardan eminseniz rollerini kontrol etmeniz ger
Konudaki Files'ın özetle sorunlarını iletebilirseniz konu sahibine ulaşmaya çalışır.. düzeltilmemesi durumunda konuyu kaldırabiliriz.
Ayrıca sorunun çözüldüğüne de sevindim.. Teşekkürler @TolgaCan
Tekrardan çok teşekkür ederim. Arkadaş bir saatten fazla uğraştı sonunda çözdü saolsun.
Bu files sorunlu indiren arkadaşların haberi olsun.![]()
www.vsro.org
Konudaki Files'ın özetle sorunlarını iletebilirseniz konu sahibine ulaşmaya çalışır.. düzeltilmemesi durumunda konuyu kaldırabiliriz.
Ayrıca sorunun çözüldüğüne de sevindim.. Teşekkürler @TolgaCan
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)