vSRO Çözüldü Süresiz skill olarak mı yoksa shard asm ile mi yapılır?

dumpperss

.
Aktiflik: 4%
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba oyunuma böyle birşey eklemek istiyorum ayrıca bu skill gibi olan uyarı mesajının dosya yolunu bilen var mı arıyorum hala bulamadım bu ev ikonunu.
Ayrıca bunun gibi işlevsiz veya işlevli bir buff skilli süresiz eklemek istersek ne yapmak gerekiyor bunu SHARD çekiyor gibi görüyorum mümkün müdür?

EKRAN .webp

Çözüm
Merhaba, Sunucu bilgisini gösteren icon 188,193,274 sürümlerine C++ dll ile eklenebilir.Rigid sürümlerde zaten ekli bir özellik..Skill ile yapılabilir mi belki yapılabilir ama hiç denemedim.Bilgisi olan arkadaşlar geri dönüş yapar belki skill olarak eklemek için.
Merhaba, Sunucu bilgisini gösteren icon 188,193,274 sürümlerine C++ dll ile eklenebilir.Rigid sürümlerde zaten ekli bir özellik..Skill ile yapılabilir mi belki yapılabilir ama hiç denemedim.Bilgisi olan arkadaşlar geri dönüş yapar belki skill olarak eklemek için.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
SROTR clientini indirdim içerisinde ikonu bulmak ölüm gibi resmen icon\skill\etc gibi bir yerde olması gerekiyor ama göremiyorum adı farklı sanırım. bilgisi olan arkadaşlar konuya yazarlarsa eklemeyi deneyebilirim sağlıklı çalışırsa forumda paylaşabiliriz

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt