vSRO Çözüldü Survival Area Pvp Alanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan betrayal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

betrayal

.
Aktiflik: 11%
Çırak 500 mesaj
Thread owner
Selamlar. bu map'e sahip olan birisi var mı ? Veya benzer bir map'e sahip olan ? Benim madness arenam burası fakat pvp alanlarını sonradan eklemek gerekiyor galiba. Elinde mevcut olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ekleme yapacağımı anlatacak birisi var mıdır ?

1760032209764.png

Benzeri var sanırım

Oyla 0
Selamlar. bu map'e sahip olan birisi var mı ? Veya benzer bir map'e sahip olan ? Benim madness arenam burası fakat pvp alanlarını sonradan eklemek gerekiyor galiba. Elinde mevcut olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ekleme yapacağımı anlatacak birisi var mıdır ?

1760032209764.png
palace arena burası kendin yapabilirsin ufak bir map editör işi
pvp alanının ismini hatırlamıyorum onuda lms olduğu yerden bak obje ismine 20dk bir iş

Oyla 0
Thread owner
palace arena burası kendin yapabilirsin ufak bir map editör işi
pvp alanının ismini hatırlamıyorum onuda lms olduğu yerden bak obje ismine 20dk bir iş
teşekkürler yanıt için
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

b
Benzeri var sanırım
Bu aklımda ama görseldeki arena daha temiz duruyor o yüzden merak ettim bu arena ekleme işini yapamazsam attığınız pvp map'i yüklicem teşekkürler

Oyla 0
teşekkürler yanıt için
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

b

Bu aklımda ama görseldeki arena daha temiz duruyor o yüzden merak ettim bu arena ekleme işini yapamazsam attığınız pvp map'i yüklicem teşekkürler
ben yapmıştım ama sonradan gerek kalmadı daha güzel bişi yaptım ama bu dediğini yapmana yardımcı olurum yapamazsan

Oyla 0
Thread owner
ben yapmıştım ama sonradan gerek kalmadı daha güzel bişi yaptım ama bu dediğini yapmana yardımcı olurum yapamazsan
Daha önce map editlemekle işim olmadı aslında kısa bir bilgi geçerseniz güzel olur. Şu programla şu bölgeyi şu şekilde oradan buraya vs vs gibi zaten kavrarım direkt

Oyla 0
Daha önce map editlemekle işim olmadı aslında kısa bir bilgi geçerseniz güzel olur. Şu programla şu bölgeyi şu şekilde oradan buraya vs vs gibi zaten kavrarım direkt
Görseldeki gibi ek kısımlar oluşturmk istiyorsan çok meşakkatli bir iş örnek şu şekildeki gibi

Oyla 0
Thread owner
Görseldeki gibi ek kısımlar oluşturmk istiyorsan çok meşakkatli bir iş
Bir tık amacım o aslında. Fakat şimdilik buldum map editör programını vs ama daha sonra bakıcam biraz karmaşık geldi. @Vynn'ın paylaştığı map'i kullanıcam sanırım @Thor teşekkürler yardımlarınız için :)

Oyla 0
Bir tık amacım o aslında. Fakat şimdilik buldum map editör programını vs ama daha sonra bakıcam biraz karmaşık geldi. @Vynn'ın paylaştığı map'i kullanıcam sanırım @Thor teşekkürler yardımlarınız için :)
yeni geldim sromap editör ve sronavmash editör kullanıcaksın çok basit aslında dc kullanıyorsan gösterebilirim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
map new map pvp
Geri
Üst Alt