Selamlar. bu map'e sahip olan birisi var mı ? Veya benzer bir map'e sahip olan ? Benim madness arenam burası fakat pvp alanlarını sonradan eklemek gerekiyor galiba. Elinde mevcut olan varsa paylaşabilir mi veya nasıl ekleme yapacağımı anlatacak birisi var mıdır ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Survival Area Pvp Alanı
- Konuyu Başlatan betrayal
- Başlangıç tarihi
Benzeri var sanırım
Arena of Legends, dört savaşçılı tasarımıyla PvP karşılaşmaları için optimize edilmiş, dairesel bir savaş arenasıdır. Stratejik pozisyonlar, estetik atmosfer ve adil savaş alanı isteyen oyuncular için birebir!
İçerik:
- Data/ → Haritaya ait temel veriler ve kaynak dosyaları
- Map/ → Harita dosyalarının bulunduğu klasör
- Media/ → Haritaya özel ses/görsel medya dosyaları (varsa)
- Database.txt → Haritanın kurulumuna dair kısa bilgi metni
-
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun....
- Vynn
- newmap
- Cevaplar: 112
- Forum: VSRO Map Paylaşımları
Oyla
0
palace arena burası kendin yapabilirsin ufak bir map editör işi
pvp alanının ismini hatırlamıyorum onuda lms olduğu yerden bak obje ismine 20dk bir iş
Oyla
0
teşekkürler yanıt içinpalace arena burası kendin yapabilirsin ufak bir map editör işi
pvp alanının ismini hatırlamıyorum onuda lms olduğu yerden bak obje ismine 20dk bir iş
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
b
Bu aklımda ama görseldeki arena daha temiz duruyor o yüzden merak ettim bu arena ekleme işini yapamazsam attığınız pvp map'i yüklicem teşekkürlerBenzeri var sanırım
Arena of Legends, dört savaşçılı tasarımıyla PvP karşılaşmaları için optimize edilmiş, dairesel bir savaş arenasıdır. Stratejik pozisyonlar, estetik atmosfer ve adil savaş alanı isteyen oyuncular için birebir!
İçerik:
- Data/ → Haritaya ait temel veriler ve kaynak dosyaları
- Map/ → Harita dosyalarının bulunduğu klasör
- Media/ → Haritaya özel ses/görsel medya dosyaları (varsa)
- Database.txt → Haritanın kurulumuna dair kısa bilgi metni
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun....
- Vynn
- newmap
- Cevaplar: 112
- Forum: VSRO Map Paylaşımları
Oyla
0
ben yapmıştım ama sonradan gerek kalmadı daha güzel bişi yaptım ama bu dediğini yapmana yardımcı olurum yapamazsanteşekkürler yanıt için
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
b
Bu aklımda ama görseldeki arena daha temiz duruyor o yüzden merak ettim bu arena ekleme işini yapamazsam attığınız pvp map'i yüklicem teşekkürler
Oyla
0
Daha önce map editlemekle işim olmadı aslında kısa bir bilgi geçerseniz güzel olur. Şu programla şu bölgeyi şu şekilde oradan buraya vs vs gibi zaten kavrarım direktben yapmıştım ama sonradan gerek kalmadı daha güzel bişi yaptım ama bu dediğini yapmana yardımcı olurum yapamazsan
Oyla
0
Görseldeki gibi ek kısımlar oluşturmk istiyorsan çok meşakkatli bir iş örnek şu şekildeki gibiDaha önce map editlemekle işim olmadı aslında kısa bir bilgi geçerseniz güzel olur. Şu programla şu bölgeyi şu şekilde oradan buraya vs vs gibi zaten kavrarım direkt
Oyla
0
yeni geldim sromap editör ve sronavmash editör kullanıcaksın çok basit aslında dc kullanıyorsan gösterebilirim
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)