Merhaba arkadaslar teleport ile ilgili bir sorunum var jangan dowhang arasi teleport a tiklayinca direk clientless oluyor Reftelelink ve teleport a baktim ama bi sorun goremedim nereden kaynaklaniyor olabilir. Tesekkur Ederim
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Teleport clientless sorunu
- Konuyu Başlatan Master07
- Başlangıç tarihi
dump paylaşır mısın?Merhaba arkadaslar teleport ile ilgili bir sorunum var jangan dowhang arasi teleport a tiklayinca direk clientless oluyor Reftelelink ve teleport a baktim ama bi sorun goremedim nereden kaynaklaniyor olabilir. Tesekkur Ederim
Oyla
0
bi tek bu tp de sorun var onu nasil uyumlu yapabilirim pekidb pk2 yle uyumulu degildi o dbyi test ettiydim uyumlu yaparsan sorunun çözülür
Oyla
0
evet tek o tpde sorun vardı db to media programını kullanarak yapabilirsinbi tek bu tp de sorun var onu nasil uyumlu yapabilirim peki
Oyla
0
TeleportLinkdbtomedia yi kullandim sadece teleport a ait olan txtleri attim icine ama sonuc degismedi
TeleportData
TeleportBuilding
pk2 'e düzgün aktardığında sorun çözülmüş olması lazım çünkü düzenleme yaparken wildsronun bi kaç bugunu düzeltmiştim
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)