GR2 Texture Changer Pro v1.1 - GR2 & MDE Texture Düzenleme Aracı
Metin2 Model Dosyalarındaki Texture Yollarını Kolayca Düzenleyin!
Metin2 Model Dosyalarındaki Texture Yollarını Kolayca Düzenleyin!
GR2 Texture Changer Pro, Metin2 geliştiricileri ve model düzenleyicileri için hazırlanmış pratik bir texture yönetim aracıdır. Program sayesinde GR2 ve MDE model dosyalarında bulunan texture yollarını hızlı ve kolay bir şekilde düzenleyebilir, değiştirebilir veya gereksiz texture kayıtlarını temizleyebilirsiniz.
Sürükle-bırak desteği ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde model düzenleme işlemleri artık çok daha hızlı ve zahmetsiz hale geliyor.
- GR2 model dosyalarındaki texture yollarını düzenleme
- MDE dosya desteği (v1.1 ile eklendi)
- Sürükle & bırak ile hızlı texture değiştirme
- Texture yollarını manuel düzenleme
- Kullanılmayan ve gereksiz texture kayıtlarını temizleme
- Basit ve kullanıcı dostu arayüz
- Windows sağ tık menüsü entegrasyonu
- Model dosyalarını doğrudan program ile açabilme
Bu sürümle birlikte önemli bir özellik eklendi:
- MDE dosya desteği
Artık yalnızca GR2 dosyaları değil, MDE dosyaları içerisindeki texture yollarını da aynı kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.
[INFO]
Daha önce programı Windows sağ tık menüsüne eklediyseniz, yeni MDE dosya ilişkilendirmelerinin aktif olması için ayarlardan entegrasyonu kaldırıp tekrar eklemeniz önerilir.
[/INFO]
- Metin2 kostüm ve silah model düzenlemeleri
- NPC ve mob model düzenlemeleri
- Texture yolu değiştirme işlemleri
- Model optimizasyonu
- Hatalı texture referanslarını düzeltme
- Gereksiz texture kayıtlarını temizleme
Metin2 geliştirme sürecinde model dosyaları üzerinde çalışırken texture yollarını manuel olarak düzenlemek zaman kaybettirebilir. GR2 Texture Changer Pro bu işlemleri tek bir arayüz üzerinden gerçekleştirerek hem zamandan tasarruf sağlar hem de hata yapma riskini azaltır.
Özellikle çok sayıda model düzenleyen geliştiriciler için oldukça kullanışlı bir yardımcı araçtır.
⚠ Sorumluluk Reddi
Bu paylaşım tamamen eğitim, araştırma ve geliştirme amaçlı hazırlanmıştır.
Dosyaların kullanımı, düzenlenmesi veya farklı sistemlerde çalıştırılması sonucunda oluşabilecek veri kayıpları, sistem hataları, güvenlik problemleri veya üçüncü taraf yazılımlarla yaşanabilecek uyumsuzluklardan paylaşımı yapan kişi sorumlu değildir.
Kurulum öncesinde gerekli yedeklemelerin alınması tavsiye edilir.
Dosyayı indirerek ve kullanarak bu şartları kabul etmiş sayılırsınız.
Herhangi bir kurulum yada teknik destek sağlamıyorum.