vSRO Çözüldü Tower Defend Sorunu! (MaxiGuard)

Xaint

.
Aktiflik: 6%
Muhafız 100 mesaj
Web sitesi
www.twitch.tv
Thread owner
Herkese kolay gelsin , eternity dbsinden towerdefendle ilgili proc ve tabloları aldım değişmesi gereken yerleri değiştirdim, başlangıç prosedürü sorunsuz , event başlıyor sayaç aktif kill counter aktif takımlı şekilde, fakat towerları kessek bile event bitmiyor bitiş prosedürünü çalıştırdıgımda herhangi bir ödül vs vermiyor sürekli berabere bitti duyurusu cıkıyor sorun ne olabilir ? prosedür bu beyler
SQL:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Şehire çekme kısmı en sonra tetiklediğimiz _TowerDefend_END prosedürünün içinde ekli ben _Scheduler tablosuna koyarsam sorunsuz çekiyor eklediğim saatte ama tower ölünce anlamsız kafasına göre tetikliyor prosedürü
_OnUniqueKill burdan tetikliyor onu

Oyla 0
Prosedüründe parametre mevcut değil
SQL:

Burada exec calistirirken parametre ekliyorsun
1. Hata bu
2. İse @WinningTeam degiskenini parametre olarak değil değişken olarak girdiğim için. Üstte verdiğim kodda gönderilen @ww isimli degiskende bulunan team bilgisini çekmediği için 0 donderiyor bu yüzden berabere yazısı yazıyor ve kazanan belirlenemiyor.

Telefondan bu kadar analiz edebildim

Oyla 0
Prosedüründe parametre mevcut değil
SQL:

Burada exec calistirirken parametre ekliyorsun
1. Hata bu
2. İse @WinningTeam degiskenini parametre olarak değil değişken olarak girdiğim için. Üstte verdiğim kodda gönderilen @ww isimli degiskende bulunan team bilgisini çekmediği için 0 donderiyor bu yüzden berabere yazısı yazıyor ve kazanan belirlenemiyor.

Telefondan bu kadar analiz edebildim
Oyuncuları rasgele dışarı çıkarıyormuş o kısmı bulamadım nerden yapıyor

Oyla 0
Oyuncuları rasgele dışarı çıkarıyormuş o kısmı bulamadım nerden yapıyor
__KillNPC prosedürünü incelemek lazım icerisinde yazıyor olabilir weya EXEC _Event_WipeWorld 120 bunu incelemek lazım buraya world id girmiş şehre gonderiyor olabilir world iş de bulunan karakterleri konu bütün icerikleri ile birlikte açılmalı ki yardımcı olabilsin herkes eksik veriler olduğu için yorumlar kısıtlı kalıyor.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar