vSRO Çözüldü tower defend sorunu

KARARENONLİNE34

.
Aktiflik: 4%
100 mesaj
Thread owner
promaker paylastigi yerleri ekleyecektim ama bir sıkıntı yaşıyorum şuan objectinfo yaptım ordan hata veriyor bide extra olarak mapinfo yapmam lazım sanırım hazır promakerin açtığı serverden o kısmı alsam sıkıntı yaşarmıyım

Ekli dosyalar

1. Mapinfo ile alakalı değişiklik yapmayacaksınız.
2.Kullandığınız clientin data ve map pk2 lerinin içinde ki ifo dosyalarını ve eklemek istediğiniz map dosyalarında ki ifo dosyalarını karşılaştırınız.
3. Sizin client de ki ifo dosyalarında ki eksikleri, eklemek istediğiniz ifo dosyalarından bularak , dosyanın yapısı bozmadan sayı sırasına göre ekleyip ve en üstte yazan tüm satırların sayısına, eklediğiniz yeni satırları da ekleyerek 1 fazla olmak kaydıyla varolanı değiştirin.

4. Tekrar söylüyorum; ifo dosyaları her clientte farklıdır ve data, map pk2 dosyalarında bulunurlar. Map üzerine eklen her objeyi navmeshler ifo dosyasından sağlama yaparak kullanır. Senin ekleyeceğin yeni tasarlanmış bu objeleri ifo dosyasına da eklemen lazım düzgün bir şekilde.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Büyük ihtimal açıklamaları anlamayacaksın yeni olduğun için. Biraz daha zaman geçirip öğrendikçe neyin ne işe yaradığını o zaman çok basit gelecek.

Data da yaptığın tüm değişiklikleri server files içerisinde ki data klasörüne atmayı unutma

Thread owner
1. Mapinfo ile alakalı değişiklik yapmayacaksınız.
2.Kullandığınız clientin data ve map pk2 lerinin içinde ki ifo dosyalarını ve eklemek istediğiniz map dosyalarında ki ifo dosyalarını karşılaştırınız.
3. Sizin client de ki ifo dosyalarında ki eksikleri, eklemek istesiğiniz ifo dosyalarından bularak , dosyanın yapısı bozmadan sayı sırasına göre ekleyip ve en üstte yazan tüm satırların sayısına, eklediğiniz yeni satırları da ekleyerek 1 fazla olmak kaydıyla varolanı değiştirin.

4. Tekrar söylüyorum; ifo dosyaları her clientte farklıdır ve data, map pk2 dosyalarında bulunurlar. Map üzerine eklen her objeyi navmeshler ifo dosyasından sağlama yaparak kullanır. Senin ekleyeceğin yeni tasarlanmış bu objeleri ifo dosyasına eklemen lazım düzgün bir şekilde.

Büyük ihtimal açıklamaları anlamayacaksın yeni olduğun için. Biraz daha zaman geçirip öğrendikçe neyin ne işe yaradığını o zaman çok basit gelecek.

Data da yaptığın tüm değişiklikleri server files içerisinde ki data klasörüne atmayı unutma
çok net bir şekilde yazmışsın anladım teşekkürler hocam yapıp geliyorum :D

@Ayzekk abi çok teşekkür öncellikle çok açıklayıcı sade ve net olmuş zaten anlamamak için çok salak olmak gerekir böyle net bişiyi öncellikle object kısmında ilk defa değişiklik yapcak arkadaşlara benim gibi
JMXVOBJI1000
3359 böyle bir kısım var ilk 2 satırda burda yazan 3359 en aşağıdaki sayının 1 fazlası olmalı diğer türlü eklediğin şeyler gözükmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar