sagolasınSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Bu nedenle ben de konu açıp paylaşma gereği duydum. Yanıt olarak eklersem arada kaynayabilirdi. Ek olarak query bu şekilde daha kısa ve tek bir query ile uniquelerden tüm summon mobları kaldırabiliyoruz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Unique'den spawn olan elite ve mobları kaldırma
- Konuyu Başlatan Arbys
- Başlangıç tarihi
TEŞEKKÜRLERSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Bu nedenle ben de konu açıp paylaşma gereği duydum. Yanıt olarak eklersem arada kaynayabilirdi. Ek olarak query bu şekilde daha kısa ve tek bir query ile uniquelerden tüm summon mobları kaldırabiliyoruz
thanksXin chào, người bạn @MarsEDIT của chúng tôi đã đăng bài về chủ đề này trên diễn đàn. Nhưng truy vấn này chỉ xóa mob và quái vật tinh nhuệ của các loại quái vật tiêu chuẩn như tg, uri, lord, v.v. Nó không xóa mob của các loại quái vật độc đáo và các loại quái vật độc đáo cũ và mới khác trong hang nghề.
Đó là lý do tại sao tôi cảm thấy cần phải mở một chủ đề và chia sẻ. Nếu tôi thêm nó vào như một câu trả lời thì nó có thể bị lẫn vào. Ngoài ra, truy vấn theo cách này sẽ ngắn hơn và chúng ta có thể xóa tất cả mob triệu hồi khỏi mục duy nhất chỉ bằng một truy vấn.
*** Văn bản ẩn: không thể trích dẫn. ***
Great jobHello, our friend @MarsEDIT has a post on the forum about this issue. However, this query only removes mobs and elites from standard uniques like tg, uri, lord, etc. It does not remove mobs from uniques in job caves or other old and new uniques.
That's why I felt compelled to open a topic and share it. Adding it as an answer would have been a bit confusing. Additionally, the query is shorter this way, and we can remove all summon mobs from uniques with a single query.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
başarılıSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Thanks for shared
thank youHello, our friend @MarsEDIT has a post on the forum about this issue. However, this query only removes mobs and elites from standard uniques like tg, uri, lord, etc. It does not remove mobs from uniques in job caves or other old and new uniques.
That's why I felt compelled to open a topic and share it. Adding it as an answer would have been a bit confusing. Additionally, the query is shorter this way, and we can remove all summon mobs from uniques with a single query.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
eline sağlıkSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
sağolSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)