teşekkürlerSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Bu nedenle ben de konu açıp paylaşma gereği duydum. Yanıt olarak eklersem arada kaynayabilirdi. Ek olarak query bu şekilde daha kısa ve tek bir query ile uniquelerden tüm summon mobları kaldırabiliyoruz
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Unique'den spawn olan elite ve mobları kaldırma
- Konuyu Başlatan Arbys
- Başlangıç tarihi
TeşekkürlerSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Bu nedenle ben de konu açıp paylaşma gereği duydum. Yanıt olarak eklersem arada kaynayabilirdi. Ek olarak query bu şekilde daha kısa ve tek bir query ile uniquelerden tüm summon mobları kaldırabiliyoruz
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Teşekkürler
teşekkürer hovacmSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
sa
olllSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
gayet mantıklıSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
teşekkrülerSelamlar , forumda @MarsEDIT arkadaşımızın konu ile ilgili paylaşımı mevcut. Fakat bu query sadece tg,uri,lord vesaire gibi standart uniquelerin mob ve elitelerini kaldırıyor. Job cave de bulunan uniquelerin ve diğer eski & yeni uniquelerin moblarını kaldırmıyor .
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)