çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler <3Merhabalar arkadaşlar teleportlarda hiç bir sorun yoktur tek yapmanız gereken patch atıp hangi teleportu kullanmak istiyorsanız teleportunuza o bsr yolunu vermeniz klasör içerisinde teleportların bsr yollarını görsellerinin üzerine yazdım kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun iyi forumlar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım ❗ [𝗡𝗲𝘄 𝗧𝗲𝗹𝗲𝗽𝗼𝗿𝘁𝘀 𝟰𝗫]
- Konuyu Başlatan vsroorg
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- silkroad teleport teleport bsr vsro
Eline saglık bunu arıyordum
Dear im hictor, I regret to inform you that if you continue to use abbreviations in your comments, you will receive warning points.
Bu bir kısaltma ve vsro.org'da spam mesajlar hoş görülmez. Diğer mesajlarınıza bakıldığında forumu kirletiyorsunuz.
مرحبًا أيها الأصدقاء ، لا توجد مشكلة في النقل الآني ، كل ما عليك فعله هو التصحيح والمحول الآني الذي تريد استخدامه ، وإعطاء مسار bsr هذا إلى النقل الآني الخاص بك ، لقد كتبت مسارات bsr الخاصة بالنقل الآني على صورهم في المجلد.[سبويلر = "تنزيل / أرض"]
[ATTACH = ممتلئ] 16111 [/ ATTACH] [ATTACH = ممتلئ] 16112 [/ ATTACH]
[ATTACH = ممتلئ] 16115 [/ إرفاق] [إرفاق = ممتلئ] 16116 [/ إرفاق]
[SPOILER = "DOWNLOAD / DOWLAND"] [/ SPOILER]
*** نص مخفي: لا يمكن اقتباسه. ***
[/المفسد]
güzel paylaşımMerhabalar arkadaşlar teleportlarda hiç bir sorun yoktur tek yapmanız gereken patch atıp hangi teleportu kullanmak istiyorsanız teleportunuza o bsr yolunu vermeniz klasör içerisinde teleportların bsr yollarını görsellerinin üzerine yazdım kullanacak arkadaşlara hayırlı olsun iyi forumlar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 3 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 3)