vSRO Çözüldü Vds C9 hatası

onuremre77

.
Aktiflik: 5%
Lord 100 mesaj
Thread owner
Selamlar Arkadaşlar,

VDS üzerinden vsro kurdum. Kendi bilgisayarımdan girmeye çalışırken C9 hatası alıyorum. AgentServer.exe TimeOut hatası veriyor.

- Firewall İnbound üzerinden DonwloadServer, AgentServer, GatewayServer, GameServer portları açık
- srPatcher ile İP'ler düzelti
- ini klasörü içerisinde herşey düzgün görünüyor.
- SRO_VT_ACCOUNT içerisinde p.ip yazılı
ipconfig üzerinden IPV4 kullanılmakta başka AgentServer.exe de kullandım gene aynı. yardımcı olur musunuz?

Selamlar Arkadaşlar,

VDS üzerinden vsro kurdum. Kendi bilgisayarımdan girmeye çalışırken C9 hatası alıyorum. AgentServer.exe TimeOut hatası veriyor.

- Firewall İnbound üzerinden DonwloadServer, AgentServer, GatewayServer, GameServer portları açık
ipconfig üzerinden IPV4 kullanılmakta başka AgentServer.exe de kullandım gene aynı. yardımcı olur musunuz?
Merhaba

Biraz araştırma yaparsanız, forumda bu konuyla ilgili açılmış ve çözüme ulaşmış birçok başlık bulunmaktadır.

vSRO Çözüldü Vsro c9 hatası

vSRO Çözüldü vSRO C9 hatası alıyoruz

Oyla 0
Thread owner
Oyla 0
İp değiştirdiğim için internet gitti :) o ip bilgilerini diğerine ekleyeceğiz

Oyla 0
Selamlar Arkadaşlar,

Eve geçtiğim de sorunun hala Aktifse çözelim

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt