vSRO Çözüldü Vsro VDS server port problemi

alparslanacy

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler dilerim.

Bu konu hakkında bir çok soru sorulmuş ve neredeyse hepsini okudum uyguladım fakat bir türlü sonuca ulaşamadığım için bir konu açmak istedim.
yardımlarınızı rica ediyorum.

Kurulumunu VDS 2022 server'a yaptığım vsro server problemsiz bir şekilde çalışmakta fakat , clienti kendi bilgisayarıma aldığımda dışarıdan bir bağlantı sağlamak istediğimde aşağıdaki gibi requesting user confirmation ' da kalıyor ve giriş yapmamakta.

15779,15881,15884 portlarını sunucuda açtığımı düşünüyorum

yardımlarınızı rica eder iyi günler dilerim.

Ekli dosyalar

• ss.webp
    ss.webp
    112.2 KB · Görüntüleme: 71
Thread owner
GM Karakterine giriyorsun galiba _PrivilegedIP ip adresini ekledin mi
hem gm hem normal karaktere girmeye çalışıyorum fakat ikisinede giriş yapılmıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Lamer hakan olsa şu an sunucun uçmuştu kanka. IP'lerini gösterme.
önemli değil şefim daha yeni başlıyorum deneme amaçlı zaten :D

Oyla 0
hem gm hem normal karaktere girmeye çalışıyorum fakat ikisinede giriş yapılmıyor
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

önemli değil şefim daha yeni başlıyorum deneme amaçlı zaten :D
Olsun siz yine de göstermeyin, gizleyin. Onun yeni doğmuş çocuğa bile insanı yoktur, acımaz.

Oyla 0
Hala aynı durumdaysa kontrol edebilirim, downloadserver ve gateway serverin aktif görünüyor şuan ancak agent'in portu kapalı durumda

Oyla 0
Lamer hakan olsa şu an sunucun uçmuştu kanka. IP'lerini gösterme.
yaaa bütün sırrı bozdun yaaa. ne güzel sunucu lazımdı :^'(
-------------------
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler dilerim.

Bu konu hakkında bir çok soru sorulmuş ve neredeyse hepsini okudum uyguladım fakat bir türlü sonuca ulaşamadığım için bir konu açmak istedim.
yardımlarınızı rica ediyorum.

Kurulumunu VDS 2022 server'a yaptığım vsro server problemsiz bir şekilde çalışmakta fakat , clienti kendi bilgisayarıma aldığımda dışarıdan bir bağlantı sağlamak istediğimde aşağıdaki gibi requesting user confirmation ' da kalıyor ve giriş yapmamakta.

15779,15881,15884 portlarını sunucuda açtığımı düşünüyorum

yardımlarınızı rica eder iyi günler dilerim.
Port ayarlarında gelen ve giden olarak iki farklı bölüm var. Sen portları engellerken ya da silerken giden bölümünü doğru yaptın ama gelen bölümünü eksik ya da hatalı doldurdun büyük ihtimal.
Tekrar kontrol et derim.
Haricen en iyisi şunu da yapabilirsin:
İnternette port scan olarak aratma yap. Bunun nasıl yapıldığını öğren kendi sunucunda hangi portların aktif olduğunu ya da olmadığını görürsün bu şekilde.
Gereksiz olan portların tamamını kapat. Zaten kullanacağın portalar sayılı.

EN ÖNEMLİSİ SUNUCUNUN IP SINI AÇIK AÇIK PAYLAŞMA OLUR MU :D

Oyla 0
Thread owner
yaaa bütün sırrı bozdun yaaa. ne güzel sunucu lazımdı :^'(
-------------------

Port ayarlarında gelen ve giden olarak iki farklı bölüm var. Sen portları engellerken ya da silerken giden bölümünü doğru yaptın ama gelen bölümünü eksik ya da hatalı doldurdun büyük ihtimal.
Tekrar kontrol et derim.
Haricen en iyisi şunu da yapabilirsin:
İnternette port scan olarak aratma yap. Bunun nasıl yapıldığını öğren kendi sunucunda hangi portların aktif olduğunu ya da olmadığını görürsün bu şekilde.
Gereksiz olan portların tamamını kapat. Zaten kullanacağın portalar sayılı.

EN ÖNEMLİSİ SUNUCUNUN IP SINI AÇIK AÇIK PAYLAŞMA OLUR MU :D
teşekkür ederim ilgine istersen sunucu şifresini vereyim uğraşma :D

yakında kapatıp tekrar açıcam zaten :))
farklı sunucu ile bu tamamen deneme amaçlı olduğu için umursamıyorum :D

Oyla 0
teşekkür ederim ilgine istersen sunucu şifresini vereyim uğraşma :D

yakında kapatıp tekrar açıcam zaten :))
farklı sunucu ile bu tamamen deneme amaçlı olduğu için umursamıyorum :D
yok knk uzun zamandır uğraşmıyorum ben, ara sıra foruma girip vakit öldürüyorum. Düşünüyorum eğlence olsun vakit öldürmek için bi sunucu dosyalarıyla oynıyım biraz filan diyom. Sonra doğru düzgün vakit bile ayıramadığımı hatırlayınca koyarlar diyorum.

PS: Yaşlandım la ben galiba -_-

Oyla 0
Thread owner
yok knk uzun zamandır uğraşmıyorum ben, ara sıra foruma girip vakit öldürüyorum. Düşünüyorum eğlence olsun vakit öldürmek için bi sunucu dosyalarıyla oynıyım biraz filan diyom. Sonra doğru düzgün vakit bile ayıramadığımı hatırlayınca koyarlar diyorum.

PS: Yaşlandım la ben galiba -_-
bence yaşlanmadın olgunlaştın :D
inan eskisi gibi pcde vakit bile geçiremiyorum ara sıra canım sıkıldıkça dolaşıyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum belki tutar hesabı :D

Oyla 0
bence yaşlanmadın olgunlaştın :D
inan eskisi gibi pcde vakit bile geçiremiyorum ara sıra canım sıkıldıkça dolaşıyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum belki tutar hesabı :D
belki tutar hesabına düşünmüyorum da, hayatımızdakilerle vakit geçirmeyi bazı şeylere tercih ediyoz ister istemez :) olgunlaşmışız azcık :D

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt